Akinek nincs gyereke, miért javasolja olyan könnyedén az abortuszt? Teljesen el vagyok keseredve a környezetünk hozzáállása miatt.
Azért mert nem érezték még milyen amikor először megmozdul a kicsi, látni amikor megszületik, hallani ahogy felsír... Amíg nem szültem engem sem foglalkoztatott a téma különösebben, de amióta megszületett a kisfiam, még a spirált is elutasítom, mert a megtermékenyített petesejtet nem engedi beágyazódni. Engem már ez is zavar lelkileg.
Meg persze könnyű más dolgában váll rángatva felajánlani, hogy feküdj kés alá, aztán meg van oldva a probléma. Bele sem gondolnak, hogy ez nem egy mandula műtét, itt egy kezdődő életet oltanak ki.
Ne foglalkozz velük.Ez csakis a Ti döntésetek,életetek.Ha valaki beleakar szólni azt pedig ne hagyd!Nehogy már más döntse el,hogy vállaljál e még egy babát vagy ne.Ha megszeretnétek tartani akkor hajrá :)Szép nagy család lesztek.
34hkm
10:53-as válaszoló,hogy neked mennyire igazad van!ha azt nézzük,h az anyagiak adottak legyenek akkor nem lesz baby,ha atól tartunk,h ott maradunk a babával egyedül akkor ne vállaljunk gyereket!mindenre rá lehet fogni,h miért nincs itt az ideje a gyereknek,hi miért ne vállaljuk,stb...
én amondó vagyok,kedves kérdezö,h ahol elfér 2gyerek ott a 3.-nak is van hely és ha nagyon szeretnétek akkor meg tudjátok oldani
Szerintem mindenkinek elsosorban a sajat eletevel kene foglalkoznia, nem masoknak osztani az eszt. Te nem tudnad megolni (en se tudnam), akkor mas miert akarja bantani? Meg a csalad is ezt mondja - felhaborit.
A ti csaladotok, ti igy dontottetek, es szerintem nagyon boldogok lesztek. egyebkent senkinek se felhotlen az elete, az a kis csoppseg viszont egy plusz napsugar lesz nalatok. :)
Egy szo mint szaz: ne foglalkozz az ilyen 'okosokkal', hanem leld oromod a gyermekeidben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!