Szóval még nagyon az elején tartok de állandóan ennem kell valamit hogy ne legyek rosszul(2 szer reggelizem kb :) )....főleg az édeset kívánom és még vajas kalácsot szoktam enni...húst nem nagyon...még esetleg leves...a többitől undorodom...régen szerettem a zöldségeket most meg nem bírnék enni egy paradicsomot....remélem hamar elmúlik ez!
Félek hogy nagyon túl fogom lépni a 12 kg-ot...Van aki ugyan így van ? tapasztalatok?
2010. nov. 23. 06:36
1/6 anonim válasza:
Nem biztos,hogy sokat fogsz hízni a terhesség végére.Én az 1-3 hónapban állandóan édességet ettem,szinte mást nem is nagyon kívántam,aztán 3 hónap után nagy változás történt,egyáltalán nem bírtam megenni semmilyen édességet.A terhesség végére összesen 10 kg-t híztam.Csak az eleján volt nagy mértékű a súlygyarapodás
2010. nov. 23. 06:52
2/6 anonim válasza:
az elején én is csak így tudtam enyhíteni a rosszulléteket, igaz, sokszor ettem keveset, de nem híztam kb a 16. hétig semmit. aztán szép lassan megindult és most kezd gyorsabban gyarapodni a súlyom, pedig nem zabálok. 23. hetet töltöttem és 4,5 kg-ot híztam. ez nem is sok, nem is kevés, bár elég rémisztő, hogy a nagy része kb. a 20. héttől jött fel.
2010. nov. 23. 09:29
3/6 anonim válasza:
én ugyan így voltam és vagyok is mint te. ha nem eszem édességet rosszul vagyok.36 hetes vagyok és plusz 18kg tartok.
2010. nov. 23. 09:52
4/6 anonim válasza:
Ugyanigy voltam az elso terhessegemnel...23kg-ot hiztam!DE konnyen lement utana,szinte leolvadt a szoptatassal!Szoval ne keseredj el,egyebkent lehet h szerencses leszel es ez csak az elso trimeszter aldasa :-)
2010. nov. 23. 10:42
5/6 anonim válasza:
Én az elején szintén sokat ettem, mert ha nem ettem, égett a gyomrom nagyon. Ez kb. a 10-12. hétre elmúlt, és utána már teljesen normálisan étkeztem, nem ettem kettő helyett. A végén pedig elkezdtem kívánni az édeset, sok-sok sütit ettem...végül 9 kiló jött rám, szóval nem sok.
Ez amúgy alkati kérdés leginkább. Ha sokáig megmaradna az édes iránti vágyad, akkor azért egy picit próbáld majd meg csökkenteni a mennyiségét!
2010. nov. 23. 12:33
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én az első terhességem alatt 48-ról 85 kg-ra híztam (37 kg), most, (pedig nem eszek többet,mint szoktam,sőt,sokszor még kevesebbet is), 26 hetes vagyok most 54-ről már 73-ra híztam.De nekem kb két hó alatt le is ment ne aggódj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!