Ha sok zöldséget, gyümölcsöt, húst fogyasztok akkor ugye nem fogok sokat hízni majd a terhesség alatt?
Szerintem ez nem csak ettől függ. Minden esetre jól teszed, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt eszel.
Már ha bírsz majd. (Én nem bírtam. 3-4 hónapig a hányinger miatt, aztán a savam miatt...)
Gratulálok a picihez!
Szia!
Mi a 26. hetben vagyunk.
98 kg voltam 8 hetesen,majd 96kg,20. hetre ismet 98kg,most pedig 100kg.
Imadom a zoldseget,gyumolcsot,minden nap a reggelim kukoricapehely wetabix-el(korpa)ezt foleg a tej fogyasztas miatt vezettem be.
Edesseget ritkan eszek..heti 1x ha mar nagyon megkivanom.Csokoladet a heten ettem eloszor amiota terhes vagyok,de mar muszaj volt:)Igyekszem elmenni setalni rendszeresen,csak sokat zsibbad a labam,de azt mondta a doki csak tartsak ki es setaljak.
Van olyan het hogy csirket csirkevel ennek aztan meg csak gyumit,de azert probalok minden nap ezt is azt is enni.
Londonban elunk,voltam tanacsadonal,ujat nem mondott,mert eddig is zsirszegeny tejet ittam,keves edesseget,sok sok zoldseget es gyumolcsot.Alacsony kaloria-tartalmu joghurtot,turot es barmit amibol van ilyen.A heten talaltam egy lengyel boltban kefirt:))az angolok nem ismerik,a turo rudit sem:((
Igyal sok sok vizet,ha megehezel ket etkezes kozott egyel zoldseget vagy gyumolcsot,de lehet csak szomjas vagy igy igyal eloszor.
Kellemes babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!