9 kg hízás 35 hetesen soknak számít? Mennyit fogok még hízni a végéig? Ez a 9kiló hogyan oszlik el kb (mennyi a méh, baba-2200gr 32 hetesen-tudom, a cicik, víz, stb. )?
Szerintem nem sok. Én 35 hetesen 6 kilónál tartottam, most 38 hetesen 7 kiló + van rajtam és a becsült súlya a babának már most 3800gr. :S
Változó hogy kinek mennyi jön még fel. 1-2 kiló max szerintem.
Azt hogy hogy oszlik el, hát annyit tudok mondani, hogy az első babámmal +9 kilóval mentem szülni, császár volt, és mikor hazaértem a kórházból, a kezdő súlyomnál voltam. Akkor a kislányom 3060g-mal született.
Boldog babavárást!
Köszi szépen.
Érdekel,h kb. mennyi a méh súlya,a magzatvíz,az egyéb kapcsolódó dolgok,de sehol nem lehet ilyenről olvasni... Ha még becsült adatok,akkor sem találok ilyen oldalt..
Mindegy,akkor remélhetőleg nem sok.Doki,és a védőnő szerint sem sok,pont jó.
Jó éjszakát.
"Összességében az a szakmai álláspont, hogy a várandósság alatti testtömeg növekedés ideális esetben kb. 10-12 kg. Ebből a baba ~3,4 kg, a méh 0,9 kg, a méhlepény 0,7 kg, a magzatburok és a magzatvíz 0,8 kg, az anyai vérmennyiség növekedés 1,2 kg, a folyadékvisszatartásból eredő többlet 1,4 kg, a zsírlerakódás 3 kg, és mell mirigyállománya 0,45 kg."...
ezen az oldalon talaltam csak kimasoltam neked a lenyeget: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!