Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos vagyok, ma tesztelte...

Túlsúlyos vagyok, ma teszteltem pozitívat, félek, h nagyon meg fogok hízni!? Lent

Figyelt kérdés

Van köztetek olyan kismama, aki túlsúlyosan lett terhes, és mégsem hízott sokat?

Amúgy 178 cm vagyok,és 100-102 kg körül.Első terhességem után,szoptatás közben híztam meg,azóta nem akar lemenni,pedig x diétát próbáltam már.

Ezekután lehetséges,h még "nagyobb" leszek? Ha odafigyelek,akkor előfordulhat,h még "fogyok" is?

Köszönöm

2010. júl. 11. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
175 cm és 98 kg voltam amikor terhes lettem. 12 kg-ot híztam, egy pillanat alatt le is ment rólam. Aztán nagyon "vigyáztam" magamra, vagyis semmit sem tagadtam meg magamtól 7 hónapon át, mert csak anyatejes volt a babám és ugye "egyél, mert kell a tejtermelődéshez". Na, akkor kaptam fel magamra 10 kilót. Az ment le marha nehezen, most 100 kg vagyok és se le, se fel...
2010. júl. 11. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én 97 el kezdtem, most 26 hetes vagyok, és 3 kilót hiztam eddig! Az elején még fogytam is. Nincs akkora étvágyam, és a terhes vitamint is 20 hétbe abbahagytam. Kenyeret sokat eszek reggelinek. Én hála (le is kopogom-kopp kopp kopp:) ) nem hiztam eddig!

26 hetes pocis

2010. júl. 11. 14:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok.

Sok olyat olvastam,h a túlsúlyos kismamák még fogyhatnak is,ha odafigyelnek.

Kedves első: akkor egy cipőben járunk.12 kg-ot híztam terhesség alatt,majd szülés után még vékonyabb voltam mint előtte,majd szopi alatt visszahíztam,na ezek a kilók nem akarnak tűnni,mint nálad! Nálam is az volt,h egyek rendesen,h legyen tejem.Nem volt azzal gond,mert fejnem kellett annyi volt,a fiam most lesz két éves,vasgyúró,egy igazi Lucifer..... :)

2010. júl. 11. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy többnyire akik nagyobb súllyal esnek teherbe, kevesebbet híznak, mint akik kisebb súllyal lesznek babásak.

Én pl. 52 kg voltam, amikor terhes lettem, 13 kg-ot híztam.

Barátnőm 88 kg volt, és 7 kg-ot hízott összesen.

2010. júl. 11. 15:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Megfogadtam én is,ha sikerül a tesó,akkor mindent máshogy fogok csinálni,remélem be tudom tartani,főleg ilyen melegben az ember lánya nem kíván enni,de aztán elmúlik a meleg.... :(

Figyelek majd az evésre.

2010. júl. 11. 15:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Először is nagyon gratulálok neked! :)) Én mindkét gyerkőccel extrán túlsúlyos voltam/vagyok! A kislányommal 117kilóval kezdtem, 13kilót fogytam a terhesség alatt. Makk egészségesen született. ( 3530g, 57cm ) Aztán a mostani terhességemet már 122 kilóval kezdtem, most vagyok 4hónapos, de 3kiló lement megint. Úgy látszik nekem mindig kismamának kellene lennem, mert olvadnak rólam a kilók, annak ellenére, hogy eszek rendesen. :) Épp a héten voltam endokrinológián, minden a legnagyobb rendben van.A túlsúlyos kismamik nem szoktak elhízni, ne félj te sem fogsz.! Boldog, gondtalan babavárást! :)
2010. júl. 11. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:

hát vsz nem véletlenül híztál meg....sztem túl sokat ettél és nem helyes dolgokat. az eleve nem jó, hogy terhesen túlsúlyos az ember. én is hízásra hajlamos vagyok, de csak 14 kiót híztam terhesség alatt. szoptatás alatt pedig nem híztam, igaz nem is fogytam, így 4 kilóval vagyok több annál, amit már elfogadhatónak tartok (na nem az ideálisnál).

sztem beszéld meg a dokival meg a védőnővel,vagy ha kell dietetikussal, hogy miket egyél, hogy ne is hízz sokat, meg a baba is elég tápanyaghoz jusson. a te felelősséged.

2010. júl. 11. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
80-nal kezdtem 4 kiló jött fel eddig.előzőt 70-nel kedtem és 10 kg jött fel, sztm még a tíz se sok.sztm nem leszel sokkal nagyobb.
2010. júl. 11. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden kórházban van dietetikus, aki foglalkozik a kismamákkal is ha kell (pl a terhességi cukros kismamákkal is). Kérd meg az orvosod, hogy irányítson át hozzá!
2010. júl. 11. 18:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 17:38-as: és ezekhez a kilókhoz hány centi vagy?

Nekem a 178 cm-nél nagyjából eloszlik a 100 kg,inkább a derekam,és főleg a hasam maradt nagy az első után.Így attól is félek,h milyen lesz a hasam,ha megnő,nemcsak az elhízástól..... :( Szeretném,ha szép kismamás hasam lenne,de szerintem csak egy zsírkupac lesz... :( De ettől függetlenül már nagyon várom a nagy pocakot,meg a rugdosást,stb.

2010. júl. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!