Munkanélküli kismamák! Miből/hogyan szerzitek be a babaholmikat? És későbbre van már terv?
Kedves Kérdező!
Gondoltam leírom a mi helyzetünket. Ötödéves egyetemista vagyok, 7 hónapja mentem férjhez, most várom az első picúrunkat, aki 9+2 hetes jelenleg! Nálunk is nagy dilemma volt, hogy karrier, vagy baba...bizony mi a baba mellett döntöttünk..férjem phd halllgató, 93000 forintot keres havonta, meg mellette különböző programokban vesz részt, jól keres vele...És szépen félre is raktunk, pl. nászajándékot is mind a babaalapba raktuk..szóval én nem panaszkodom, csak azt mondom, hogy nálunk is úgy jön a baba, hogy nem dolgozom...diplomázom...szerintem Ti is meg tudjátok oldani:) És egyet értek, ha az etnikum sorban áll(és én dolgoztam önkormányzatnál a segélyezésnél), tényleg csak ők állnak sorba, akkor igenis állhasson a magyar is! Komolyan a sorbanállók közül 2 magyar volt, abból az egyik eltévedt, ő az engedélyezéstetni akart valamit...szóval...
Lehet kicsit zavaros lettem, de a lényeg, hogy én veled vagyok! és 1 kg kenyér simán elég 3 napra, ne mondja senki, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!