Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatabányaiak írnátok nekem...

Tatabányaiak írnátok nekem tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

A tatabányai szülészeten hogyan zajlik a szülés, és az utána bent lévő napjaitok hogyan tellett ? Első babás vagyok.

24h kismama

2010. nov. 16. 22:24
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Hol vagytok kismamik? :(
2010. nov. 30. 23:39
 32/35 A kérdező kommentje:

Már csak 2 nap és mehetek a pesti lepényvizsgálatomra, szorítsatok légyszi, hogy ne találjanak semmi rosszat!!!

Meséljetek kismamik hogy vagytok és a babáitok?

2010. dec. 7. 21:51
 33/35 anonim ***** válasza:
Szia majd írd meg mi volt szorítok!
2010. dec. 9. 07:57
 34/35 anonim ***** válasza:

Szia! az április 16-ai vagyok. :) Biztos minden rendben lesz, ne nyugtalankodj, mert az egyikőtöknek sem tesz jó. Persze tudom könnyű mondani.

Én ma voltam dokinál, minden ok, és tök tuti hogy fiú lesz. :) 22 hetes vagyok, nemsokára mehetek a terheléses cukor vizsgálatra.... kicsit félek, hogy ne hányjam ki azt a löttyöt vagy ne legyek rosszul. majd valamivel el kell terelnem a figyelmem abban a 2 órában.

És amúgy jól vagy?

2010. dec. 9. 20:44
 35/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok Kismamik! Nem fogjátok elhinni, de sajnos megszültem,sürgősségi császárral a kislányomat toxémia miatt, most dec. 10-én 27 hetesen!!! Ma jöttem haza a kórházból, de őt ott kellett hagynom inkubátorban, a szívem szakadt meg! 910gr és 32 cm lett Liliánám!
2010. dec. 15. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!