Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatabányaiak írnátok nekem...

Tatabányaiak írnátok nekem tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

A tatabányai szülészeten hogyan zajlik a szülés, és az utána bent lévő napjaitok hogyan tellett ? Első babás vagyok.

24h kismama

2010. nov. 16. 22:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
13.35ös vagyok. Szorítok Neked is! :) Én kedden voltam, és egyből mondta a doki, h fiú lesz. :) én ápr.16ra vagyok kiírva. Jó egészséget ebben az összevissza időben mindenkinek!
2010. nov. 25. 17:39
 22/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szorítást! :)

Sajnos megint kezdődik a hideg és talán a hó is jön, öltözzetek be jól kismamik! :))))

Tudna valaki mondani valamit az EDA kéréséről itt nálunk?

2010. nov. 25. 18:24
 23/35 anonim ***** válasza:

Császáros anyuka v!

Köszönöm, h drukkoltok!

Sajnos az eda-ról nem tudok nektek mondani semmit, de ha kell esetleg a szülésznőm telefonszáma, akkor szívesen megadom és vele nyugodtan megbeszélhetitek ezt (is)!

2010. nov. 26. 13:32
 24/35 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de én úgy tudom itt nem adnak edát, csak ilyen bódító van. É császáros voltam, és a szobatársaktól hallottam ezt. Bocsi, ha nem így van, csak gondoltam leírom.
2010. nov. 26. 14:03
 25/35 A kérdező kommentje:

Szóval EDA sincs , bejárás sincs...egyre szomorúbb leszek.

Na jó csak vicceltem, ma nagyon boldog vagyok, mert végre megmutatta magát a babácskám, és lányka lesz, ahogy szerettem volna!!! 6 éve várok rá! :D

2010. nov. 26. 14:44
 26/35 A kérdező kommentje:

Az lemaradt, hogy sajnos talált valami cisztákat a doki a méhlepényen, mehetek a pesti klinikára. :(

Arról a genetikai vizsgálatról tudnátok valamit mesélni, elég egy uh, vagy vér, vagy minta a lepényből? Majd dec.6-án kell mennem.

Császáros anyuka hétfőn mesélj, hogy van-e szívhangotok!!!

2010. nov. 26. 14:57
 27/35 anonim ***** válasza:
az vagyok aki ápr.16ra van kiírva. (olyan bonyi mindig beazonosítani :)) Gratulálok, hogy kislányod lesz! :) Én is azt szerettem volna, de közben megkukacosodott! :) De sebaj, mondtam a férjemnek h lesz ha lesz egy bátyja a három lánynak majd! :)) Végülis elsőre mindegy, így h 23 éves vagyok, még lesz idő a lányokra is bőven. :) A lényeg az egészség!! és hogy gyorsan kibújjanak. :))
2010. nov. 26. 18:50
 28/35 anonim ***** válasza:
mármint jó lesz ha lesz bátyjuk.
2010. nov. 26. 18:51
 29/35 anonim ***** válasza:

Császáros, hétfőn szívhangot remélő anyuka vagyok!

Először is köszönöm a drukkot!

A baross utcába kell menned? mert ott én is voltam,mert az afp-nk nem lett jó. minket csak uh-oztak,mert ott szerencsére mindent rendben találtak. szerintem nálad is az lesz az első lépés. étellel, itallal mindenképpen készülj, mert fogsz kapni egy időpontot, de egy időpntra több kismamát hívnak be, így várakozni kell.meg a vizsgáló orvos nem mondja meg az eredményt, hanem x idő múlva jön egy genetikus, aki behív egy helységbe és ő fogja közölni az eredményt.úgyh készülj mindenképp. amúgy meg olyat még nem is hallottam, h a lepényből vennének mintát, gondolj csak bele logikusan. megszúrják vmivel, az elkezd vérezni és az a babának nem jó, úgyh szerintem ez lehetetlen.max. a magzatvízvételt tudom elképzelni, de azt fejlődési rendellenesség gyanujának a kiszűrésekkor szokták elvégezni,és nálad most nem ez a probléma. úgyh nyugi :))))))))))))))

2010. nov. 27. 00:07
 30/35 A kérdező kommentje:

Ápr.16. gratulálok a kisfiadhoz, és teljesen igazad van! :)

Az én párom nem szeretné még megtudni hogy ki bújik a pocakomban, de úgy vettem észre kisfiút vár, mert neki már van egy kislánya mástól.És most tőlem is az lesz.hi-hi :)

Hétfői kismami, igen nekem is oda kell mennem és remélem elég az uh, de hogy őszinte legyek a barátnőm tegnap mesélte hogy neki ott vettek mintát a lepényből.De lehet hogy én értettem őt félre és a vízből vettek mintát? Bent fogták aznap, és másnapig fel sem kelhetett, 2 hétig nem is emelhetett. Izgulok egy kicsit.

Nektek is nyugtalan ma a bébitek? Nekem egész nap meg sem áll szinte, és hatalmasakat rugdos, szerintem a hóesés miatt lehet.

2010. nov. 27. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!