Tatabányaiak írnátok nekem tapasztalatokat?
A tatabányai szülészeten hogyan zajlik a szülés, és az utána bent lévő napjaitok hogyan tellett ? Első babás vagyok.
24h kismama
Szóval nem jöhetnek be a látogatók..., valahol örülök neki,a fertőzések elkerülése és a nyugalom miatt, de valahol meg elszomorít. Sajnos apa a szülésre nem szeretne bejönni,esetleg barátnő jöhet be velem?
Szegény császáros kismami,biztos szenvedtél sokat.Ez a félelmem nekem is , de ha nincs más megoldás.
Gratulálok a 4 gyermekes anyukának, örülök hogy pozitív élményeket mesélt, kicsit nyugodtabb vagyok.
Írjatok még,ha eszetekbe jut valami, akár a bevihető ruhák, és dolgokkal kapcsolatban.
egyenlőre csak 3 gyerekes:) na de majd márciustól..:D
Törvény írja elő hogy 1 felnőtt korú személy bent lehet a szülő nővel ugyhogy ha Veled a bnőd megy be akkor be kell engedniük,de a védőnőnél érdeklődjél hogy miket kell bevinnie..pl váltás papucs,esetleg váltás ruha stb...nem tudom idén miket változtattak,tavaly Én egyedül voltam bent a szülésnél úgyhogy akkor nem kérdezősködtem ezügyben.
megmondom Neked őszintén hogy a férjemen és a gyerekeimen kivül jóformán senkinek sem örültem amig a kórházban voltam,állandóan jött volna valaki,2 napig csináltam hog ykimentem ,kitoltam a babát az ajtóig,megnézték,vissza a babát a szobatársaim figyeltek rá,Én kimentem a cuccokért,pár szót váltottunk és vissza,aztán megint jött valaki,baromi fárasztó volt asztán megkértem mindenkit hogy ne jöjjenek be ,majd mikor hazajöttünk akkor jöjjenek látogatóba.....ez most is igy les zha bent leszek,tud az embernek honvágya lenni de bőven van mit kipihenni és nem a legjobb mod erre a ki-be rohangálás.:)
éjszakára valóban be lehet vitetni a kicsit,bár Én nem találkoztam még olyannal aki rooming inből bevitette volna éjszakára a kicsit.:)Én már akkor is odavoltam ha vérvételre elvitték.:)ha bármi kérdésed van nyugodtan írjál,akár privátban is szivesen megirom a további tapasztalataimat.üdv a 3 és fél gyerekes anyuka:)
a 4. gyermekes anyuka vagyok.köszöönm szépen!:)
igen szerintem is leküzdhető a honvágy!:)
szüléskor általában szőlőcukrot szoktak javasolni valamint ásvány vizet,bár nem mindenkinek engedik hogy igyon,nekem pl iszonyat hányingerem volt az első szülésemnél és csak egy egy kortyot engedtek nehogy kidobjam a taccsot,de a szőlőcukor jó,mert sok energiát ad,bár Én azt sem ehettem mert magas volt a cukrom a terhesség alatt....
a kórterembe lehet bevinni ételt,italt,sőt itt Tatabányán még egy-egy kis hűtő is van a kórtermekben,ami nem egy rossz dolog.de egyébként egészen elfogadhatóan főznek itt nálunk,bár nekem szülés után sosem volt elég az adag,de mindig jött az utánpótlás itthonról.:Dha viszont influenza vagy egyéb járvány miatt látogatási tilalom van akkor még az ételeket sem engedik sajnos,de reménykedjünk hogy nem lesz ilyen mikor mi bekerülünk.
Én is nagyon drukkolok neked! :)
Köszönöm az eddigi tanácsokat és hogy egyre többen írtok, mert az ország minden tájáról vannak itt fent, és örülök hogy összejöttünk mi is egy páran már a városból! :)
Nekem is március 6-ra van kiszámolva a babácskám, holnap megyünk uh-ra, szorítsatok hogy végre megmutassa magát, mert nem tudom még a nemét.Bár ha meglátják a pocakom mindenki rávágja, hogy fiam lesz, mert hegyes és lent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!