Ilyen tünetekkel kórház vagy várjak még?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 35+5 napos terhes és reggel óta szarul vagyok, fáj a fejem, hányingerem van, görcsölget a hasam, fáj az előző császárom helye. A baba mocorog, úgy ahogy szokott. Nem tudom mit csináljak, ilyen tünetekkel be kéne mennem a sürgősségire vagy ez normális?ápr. 21. 14:56
1/5 anonim 

válasza:

Én bemennék amiatt, mert görcsölsz, és fáj a heg.
2/5 anonim 

válasza:

Valószínűleg te is érzékeled, hogy be kellene menni a kórházba. A hegfájàs nem hangzik annyira jól. Azt mindenképp meg kellene nézetni.
3/5 anonim 

válasza:

De tudod mit? Ha nagyon bizonytalan vagy, akár felhívhatod a mentőszolgálatot is, elmondod a diszpécsernek a tüneteidet és hogy bizonytalan vagy. A diszpécser valòszínűleg jobban képben lesz, mit érdemes ilyenkor csinálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Voltam bent, semmi eltérést nem találtak, de az orvos szeretett volna bent tartani. Viszont, a kisfiam miatt haza jöttem saját felelősségre, meg a szülésznő és a nővérke is erősködött, hogy semmi értelme bent maradnom…
ápr. 21. 23:44
5/5 anonim 

válasza:

A lényeg, hogy megvizsgáltak. A görcsökkel önmagában nem mentem volna, hacsak nem rendszeresek. Ha csak hébe hóba görcsök és nem erősebb, mint egy mensi görcs akkor az csak jósló. Az egyetlen ok ami miatt fontos volt a bemenetel a hegfájdalom, de az szuper, ha nincs vele gond. Így a vége fele sajnos az a fura, ha valami nem fáj :)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!