Minek kell sós ropi a szüléshez?
Nekem könnyebb lenne leírni mit nem vittem. :D Az első szülésemnél a férjem szendvicsébe haraptam párat, meg egy croissantba, szülés után meg betoltam egy tábla csokit és még két pirítóst, amit ott kaptam. Egyébként ott nem támogatták a vajúdás alatti evést, így "zugevő" voltam. Szerintem éhgyomorral nem lehet szülni... Így is teljesen kimerültem, mert a szülésindításra már 15 órája éheztettek, nem kaptam sem reggelit, sem ebédet. Szerintem ez nem normális. Nasit meg alig vittem és hiányzott.
A második gyerekemnél nem volt ilyen gond. Még könnyű reggelit is kaptam indítás előtti egy órában és vajúdás alatt is mondták, hogy ami csak jól esik. Volt nálam szőlő cukor, műzli szelet, gyümölcs szelet, gyümölcspép, csoki, ropi, magvak, croissant, ez a csokis mogyorós nápolyis nem tudom mi, piskóta tallér, víz, izotóniás ital és vitamin ital, azt hiszem ennyi. :D Még röhögött is a szülésznőnk, hogy jól bekészültem. Természetesen a harmada sem fogyott el, de nem tudtam mit fogok kívánni. Vajúdás alatt a piskóta tallér esett jól, illetve a víz és a vitaminos víz váltva, mert néha jól esett hogy van íze, de mennyiséget nem tudtam volna belőle inni, arra ott volt a víz. Szülés után bevágtam egy tábla csokit, majd rá egy fél zacskó sós magvat. :D
Nekem ez így nagyon jó volt, úgyhogy mindenkinek azt javaslom készüljetek több dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!