Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, más is küld alvászav...

Klaudya90 kérdése:

Kismamik, más is küld alvászavarral?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok, és küzdök az alvással. Kivagyok merülve, mert amellett, hogy sokszor járok ki éjszaka a mosdóba,elaludni sem bírok.Ha valami csoda folytán mégis sikerül 1 maximum 2 órát alszom. És ez nappal sincs másként. Persze tudom, ha megszületik a baba ez nem fog változni, de kíváncsi lennék, más kismamák praktikáira, hogyan könnyítsem kicsit az alvásom.Tenyleg nagyon fáradt vagyok, még napközben is. Bunkók véleménye nem érdekel,a normális válaszokat köszönöm szépen.
tegnap 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Én hangoskönyvekre szoktam bealudni. Nekem az volt a mentsváram a szülés utáni depiben is, amikor tényleg semmit nem tudtam aludni. Próbáld ki, sokat nem veszthetsz vele.
tegnap 23:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam relaxációs zenében😃 köszönöm szépen a válaszod.
tegnap 23:44
 3/10 anonim válasza:
Próbáld ki az asmr videókat, engem azok is el tudnak lazítani. És szex után is elálmosodik az ember :D de amúgy nekem se a legjobb az alvókám mostanában, pedig még csak a 26. hétben járunk. Kezdek már most megbarátkozni vele, ez van, a nappalokat ki kell bírni a nagytesó miatt, az esték meg... Védőnőm magnéziumot javasolt még, hogy segíthet, illetve mondott olyat is, hogy ilyen harmincpárhetesen elvileg megszűnnek ezek az álmatlan éjszakák. Hátha. Kitartást!
tegnap 23:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát, még szülés után hogy fogsz küzdeni 😂

Na jó, nem szívatlak, én is sz@rul aludtam terhesen, főleg a végén. Mondjuk sajna, már terhesség előtt is, szóval azt hittem, mindenre fel vagyok készülve, de erre nem lehet🤣

ma 00:12
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es.. Tudom😆😆😆 van egy 12 éves fiam is😆 felcserelte a nappalt az éjszakára plusz hasfájos baba volt. Senkinek sem kívánom 😆 Na kb pontosan ugyan úgy érzem most is magam. Egyszerűen képtelen vagyok elaludni. Pedig majd leragad a szemem,és nem. De vegülis megéri, már csak 4 hét van hátra és láthatom a fiamat. A kórházban csak tudok aludni majd egy órácskát😆
ma 01:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 30.hétig jól aludtam, de az intenzív álmoktól úgy keltem, mintha két életet élnék xD

Most 33 hetes vagyok egyre rosszabban alszok. Az elalvás az ami nehéz, napközben is 40 perc mire sikerrel járok. (Már amikor sikerül).

Egyébként, ha nyitva van az ablak és a férjem lefagy, akkor jobban alszok xD. Nagyon hőhullámos lettem és mindig melegem van.

De pihentetőnek egyáltalán nem érzem az alvást, a kicsi is állandóan bulizik, ha fekszek.

Ez már csak ilyen terhes nyavalya 😁

Tuti a természet készít fel a nemalvásra 🤣

Kitartás :) pár év és jobb lesz 😉

ma 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem anno szerintem az mentett meg hogy délben is ledőltem picit pluszba mindig. Most hogy van egy 2 és fél évesem is, fogalmam sincs mi lesz majd. Lehet megpusztulok 😀
ma 07:57
 8/10 A kérdező kommentje:
7-es😃 Neeeem nem pusztulsz meg. Hátha annyira lefáraszt,hogy egyből elalszol😃 tegnap, vagyis ma, úgy sikerült elaludni, hogy főzős videót néztem.😆 Kitartást kívánok nektek is, és csodás babázást ha megszületik a picikétek.
ma 08:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most az elejétől küzdök nem alvással mondjuk igaz, hogy három éve nem alszok a nagy miatt de eddig visszatudtam aludni miután felkeltett de már vissza se tudok aludni csak forgolódok. Az elsővel se tudtam, a kedvenc mondatom volt az addig aludj míg tudsz 😅 aludnék ha tudnék köszi.
ma 08:52
 10/10 anonim ***** válasza:

#5! Mintha magamat hallanám. Volt, hogy évekig alig aludtam. Mindig mondtam, hogy ok., hogy a kisbabásoknál is ez van, de annak legalább van értelme, ott van az a cuki, én meg csak natúr szívok. Aztán terhesen teljesen elengedtem. Mondom, majd a kórházban kialszom magam. Hát, az se jött be. Felkeltem reggel, alig alvással, délután kellett bemennem másnapi indításra. Még ki se pakoltam, elfolyt a magzatvíz. Na, a következő 2 órában alhattam volna, mert fájás nem nagyon volt, de ugye, vizsgálgattak, lezuhanyoztam, ilyesmi. Onnantól meg olyan fájásaim voltak, hogy ott már nem volt alvás. Az éjszakát végig vajúdtam, ahogy a másnapot is. Másnap délután megcsászároztak. Éjszakára elvitték a gyereket, hogy tudjak végre aludni, de mire kipakoltam, hozták is vissza, hogy csináljak vele valamit, mert már mindenkit felkiabált😂 Később aludtam úgy 2 órát és a további benti napokon is. A kórház előtt csináltam előtte -utána fotót. Hát, utóbbin konkrétan úgy nézek ki, mint egy zombi🤦🏽‍♀️

ma 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!