11 hetes terhes vagyok és kb egy hete szorongással alvászavarral küzdők! Más is volt így?
minden kilátástalan? mi lenne kilátástalan egy jól működő kapcsolatban, ahol pénz is van?
tehát megint egy szar helyzetbe érkező gyerek, egy máris terhelt anyával
Van valami gond?
Nekem is volt pár hét, amikor iszonyat nyugtalan voltam, nyugtalanul aludtam és nem volt különösebb oka. Egyszerűen nem tudtam lenyugtatni magam, még sosem tapasztaltam ilyet. Hajnali háromkor menetrendszerűen kipattantak a szemeim és kezdődött a kattogás. Napközben is úgy éreztem, hogy pörög a szívem ezerrel, mintha atom stresszes lennék, közben nem. (Pedig tervezett gyerek, házasságba és biztos anyagi körülményekbe érkezik. :D)
Egy idő után elmúlt és átbillent oda, hogy 12 órát képes voltam úgy aludni egyhuzamban, hogy meg sem mozdultam.
Most ott járunk, hogy 11-ig képtelen vagyok elaludni, utána mint akit fejbevágtak. 1-2 körül kelek pisilni és 6-kor pattannak ki a szemeim, hogy tádáámmm, kialudtam magam. Pedig sosem volt erősségem a korai kelés. :)
Biztos vagyok benne, hogy a várandósságommal van összefüggésben, mert korábban évekig jól működő alvási rendszerem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!