Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok és kb...

11 hetes terhes vagyok és kb egy hete szorongással alvászavarral küzdők! Más is volt így?

Figyelt kérdés
Nem bírok normálisan aludni egész nap feszült vagyok, és napközben se megy az alvás sokat sírok minden kilátástalan.. Nyíregyházán belül tud valaki ajánlani pszichológust vagy valami segítséget? Akárki jártas ebben írjon vagy aki csak élt át ilyet

2022. márc. 4. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Na ezért nem kell szar kapcsolatba vagy a semmire gyereket vállalni...
2022. márc. 4. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó ezt mégis honnan veszed?
2022. márc. 4. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
17%

minden kilátástalan? mi lenne kilátástalan egy jól működő kapcsolatban, ahol pénz is van?

tehát megint egy szar helyzetbe érkező gyerek, egy máris terhelt anyával

2022. márc. 4. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez igen. Válasz nelkul rögtön ítélkezni. Empátia a javából
2022. márc. 4. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
A pároddal, munkahelyeden minden rendben? Ha igen, akkor az is lehet, hogy csak a hormonok miatt vagy feszültebb. Én is érzékenyebb, sírósabb, érzelgősebb, ingerültebb voltam a terhességeim során. Alvás problémáim is voltak. Ezek bizonyos szintig akár normálisak is a terhesség alatt.
2022. márc. 4. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézess pajzsmirígy hormont, az is okoz ilyen panaszokat, nekem a túlműködés okozott ilyeneket
2022. márc. 4. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Van valami gond?

Nekem is volt pár hét, amikor iszonyat nyugtalan voltam, nyugtalanul aludtam és nem volt különösebb oka. Egyszerűen nem tudtam lenyugtatni magam, még sosem tapasztaltam ilyet. Hajnali háromkor menetrendszerűen kipattantak a szemeim és kezdődött a kattogás. Napközben is úgy éreztem, hogy pörög a szívem ezerrel, mintha atom stresszes lennék, közben nem. (Pedig tervezett gyerek, házasságba és biztos anyagi körülményekbe érkezik. :D)

Egy idő után elmúlt és átbillent oda, hogy 12 órát képes voltam úgy aludni egyhuzamban, hogy meg sem mozdultam.

Most ott járunk, hogy 11-ig képtelen vagyok elaludni, utána mint akit fejbevágtak. 1-2 körül kelek pisilni és 6-kor pattannak ki a szemeim, hogy tádáámmm, kialudtam magam. Pedig sosem volt erősségem a korai kelés. :)

Biztos vagyok benne, hogy a várandósságommal van összefüggésben, mert korábban évekig jól működő alvási rendszerem volt.

2022. márc. 4. 12:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat, a párkapcsolatban minden rendben mindig mindenkinek ezt mondom hogy ilyen kapcsolatban éljen mint én töretlenül 14 éve!!! Van egy csodás 7 éves kislányom is, pénzügyi nehézségeink pedig egyáltalán nincsenek... Mindenképp nézetek mindent vérképet stb De lehet akkor ezek a fránya hormonok, mert amúgy választ adni nem tudok miért van így csak úgy jön
2022. márc. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!