Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen fájdalomcsillapító...

Milyen fájdalomcsillapító krémet használhatok a derekamra 11 hetes várandósan?

Figyelt kérdés
Borzasztóan fáj, sem ülni, se állni, sem feküdni nem jó. Nem tudom mit kenhetek rá..:(
2022. febr. 21. 07:01
 1/9 anonim ***** válasza:
8%

Masszázs nem segít?

Emlékeim szerint terhesség alatt sajnos az ilyen krémek is felejtősek, mert a hatóanyag a bőrön át felszívódva bekerül a véráramba.

2022. febr. 21. 07:07
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a Perozin krémet ajánlotta gyógyszerész ismerősöm.
2022. febr. 21. 07:21
 3/9 A kérdező kommentje:
A masszázs sajnos nem segít. Köszönöm a tippet, megnézem ezt a krémet.
2022. febr. 21. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Melegvizes palack. Én is nagyon hát- és vállfájós voltam. Sajnos még a gyógynövényes reumakrém is felejtős a rozmaringolaj miatt. Lóbalzsam meg a mentol miatt nem ajánlott. A nagyobb melegvizes palack egyből segített (gumiból készült a legjobb), jó sokáig tartja is a meleget.
2022. febr. 21. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem meleget ne tegyél még a derekasra se mert vérbőséget okoz, nehogy valami bajt okozzon.

Legegyszerűbb ha odatelefonálsz a háziorvosnak vagy a nőgyógyásznak mert ők tudják mit lehet és mit nem.

2022. febr. 21. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

5-ös, azért egy melegvizes palack nem az a kaliber főleg 11 hetesen, főleg hátra téve, hogy attól majd elvetél egy egészséges terhességben...

Főleg ha az isiáza fáj a kérdezőnek (nem részletezte) akkor amúgy is lejjebb, a keresztcsonthoz érdemes rakni a palackot. Ott meg még vannak a csontok, izmok, belek is, nem rögtön ott kezdődik a méh ám....

De persze, meg lehet kérdezni a nőgyógyászt, védőnőt (háziorvos lehet ehhez nem konyít), abból baj nem lesz.

Esetleg még jóga nyújtógyakorlatokat lehet óvatosan végezni (mondjuk kifejezetten 1. trimeszterre valót), de tényleg függ attól, pontosan melyik izom fáj, isiázt elég jól ki lehet mozgatni úgy hogy nem veszélyes a terhességre.

2022. febr. 21. 10:34
 7/9 A kérdező kommentje:

Reggel megyek az orvoshoz, szerintem ez a vesém, egy ponton nyilall. Sajnos fel is vagyok fázva, ez ennek hozománya lesz :(

Remélem minden rendben lesz a babával. :(

2022. febr. 21. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
babával baj nem lesz, veled marad egészségesen. Krémek,torna, vannak ilyen hátvédők
2022. febr. 21. 18:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz, nagyon félek, borzasztó sok baci van a vizeletemben, Zinnatot kaptam.
2022. febr. 23. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!