Milyen fájdalomcsillapító krémet használhatok a derekamra 11 hetes várandósan?
Masszázs nem segít?
Emlékeim szerint terhesség alatt sajnos az ilyen krémek is felejtősek, mert a hatóanyag a bőrön át felszívódva bekerül a véráramba.
Szerintem meleget ne tegyél még a derekasra se mert vérbőséget okoz, nehogy valami bajt okozzon.
Legegyszerűbb ha odatelefonálsz a háziorvosnak vagy a nőgyógyásznak mert ők tudják mit lehet és mit nem.
5-ös, azért egy melegvizes palack nem az a kaliber főleg 11 hetesen, főleg hátra téve, hogy attól majd elvetél egy egészséges terhességben...
Főleg ha az isiáza fáj a kérdezőnek (nem részletezte) akkor amúgy is lejjebb, a keresztcsonthoz érdemes rakni a palackot. Ott meg még vannak a csontok, izmok, belek is, nem rögtön ott kezdődik a méh ám....
De persze, meg lehet kérdezni a nőgyógyászt, védőnőt (háziorvos lehet ehhez nem konyít), abból baj nem lesz.
Esetleg még jóga nyújtógyakorlatokat lehet óvatosan végezni (mondjuk kifejezetten 1. trimeszterre valót), de tényleg függ attól, pontosan melyik izom fáj, isiázt elég jól ki lehet mozgatni úgy hogy nem veszélyes a terhességre.
Reggel megyek az orvoshoz, szerintem ez a vesém, egy ponton nyilall. Sajnos fel is vagyok fázva, ez ennek hozománya lesz :(
Remélem minden rendben lesz a babával. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!