Milyen helyi fájdalomcsillapító használható derékfájás esetén? (Nem gyulladás. )
Szerintem semmilyen...., legalábbis nekem ezt mondták a gyógyszertárban, nem is tudják igazán...
De Nekem a masszírozás csodát tesz!!!
Jobbulást!
sajnos a masszírozás sem jöhet szóba, mert nem az izmom fáj, hanem a 2 összecsúszott csigolyám közötti maradék porc.. :S
Azért köszi a választ!
Ó, jaj, hát sajnálom...az isteni lehet:-(...vigyázz, hogy ne hízz sokat akkor, mert gondolom, akkor még nagyobb a nyomás...
Kitartás!
Üdv
Szia!
Párom gyógyszerész, anyósom is, a 12. hétben vagyok.
Ha bemész a patikába és a gyógyszerészt kéred, fog tudni ajánlani valamit. Ha nem, akkor oda ne is menj többet! ;)
Amúgy nekem egy régi esés miatt néha olyan érzésem van, mintha ki akarnák tépni a gerincemet, így én is sokat szenvedek.
Ha kérdezek valamit a páromtól, általában el szokta magyarázni, mit és miért nem szabad, és az a lényeg, hogy a krém ne tartalmazzon szalicilátot. Semmilyet!
Amúgy van egy homeopátiás kenőcs, a Traumeel, ezt kenheted nyugodtan. Nem túl erős, de a semminél jobb! ;)
Boldog babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!