Wc.n erőlködés székrekedés miatt mennyire árt s babának? 11 hetes vagyok
Nem.
Én szinte szültem a wc-n. Ismerem az érzést.
Dulcosoft nekem segített, terhesen is lehet, ha már megvan a baj.
De jobb megelőzni, a megfelelő étrend segítségével. Sok folyadék, sok rost, zöldség. Kefir nekem nagyon bevált, ettem minden nap.
Magnéziumot szedj rendesen (kérdezz rá azért az orvosodnál előtte).
Ha már megvan a baj, 1 kanál étolajat kell megenni, és utána wc-közelben maradni, mert gyorsan hat.
Illetve a szennalevél hatásos még (egyszer egy gyógyszer mellékhatásaként egy hétig nem voltam wc-n, akkor segített). Erre is kérdezz rá az orvosnál, hogy terhesen lehet-e.
Magnéziumot gondolom biztos szedsz. Ha igen, ajánlom a magnosolv-ot, tasakos por állagú.
Én is borzasztó székrekedéssel küzdöttem, heti 1x volt kb wc, az is kínlódás, de mióta magnosolv-ot iszok, napi 1-et, azóta könnyen megy...
Egyébként állítólag hashajtó hatású, sokan azért nem isszák, én amúgyis szedtem magnéziumot, így meg gondoltam teszek egy próbát, és bevált... Annyira székrekedős vagyok, hogy egy hashajtó hatású vitamin pont beállította...
Egy próbát megér, mivel amúgyis kell a magnézium, tehát rosszat biztos nem tesz.
Nyilván nem lesz. Ha ennyitől elvetélnél, akkor nem lenne annyi nem kívánt baba, mert elegendő lenne csak akarni a budin.
Nálam is a magnézium segített, de egy pár hétig szenvedtem a székrekedéssel. Ez sajnos ilyen, vagy elmúlik vagy nem, vagy használ valami, vagy nem. Olyan, mint a rosszullét, csodamódszer nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!