Mit tudok ellene tenni? Kisebb székrekedés de inkább erölködés az ami aggaszt. Többi lent. 12.hetes
2 naponta biztosan kell nagyvéceznem ugyhogy ez nem olyan durva székrekedés viszont iszonyat nehezen jön ki és amikor nyomok érzem hogy feszítíti a méhemet is. ( ez terhesség elött is így volt de akkor nem kellett erölködni. ) Nem tudom mit csináljak van hogy egésznap be vagyok feszülve mert érzem hogy ott van de nem jön ki egy könnyen. Aggodók hogy a babának ez árt e hogy erölködnöm kell. Tegnap elött voltam uhn minden rendben volt vele 2 hete kűzdök így a problémával.
Semmi nem használt laktozérzékeny voltam terhesség elött most viszont még attól sem lesz hasmenésem de egy fokkal sem lesz jobb.
Ne nyomj
Kijön, amikor itt az ideje.
Egy nagyon székrekedésesként mondom, túlvagyok egy berepedésen is.
Szülés utàn rosszabb lett.
( rostdúsan eszem, 3 l folyadék a leveseken felül)
Szilvalé tejjel sem segít
Egyetlen: a mák.. az mindig megoldja a gondomat.
Én székrekedéskor egy nagyobb adag magnéziumot veszek be (500as magnerotból 2 db-ot), az mindig segít. Bár nekem egyébként is szednem kell emelt mennyiségben, mióta ilyen frontok vannak orvosi utasításra 3x2-t szedek, na azóta egyáltalán nincsenek gondjaim a wcn. pedig vasat is szedek.
Szerintem egyeztess védőnővel, orvossal és emeld meg a magnéziumot ha rábólintanak.
Az nagyon kevés
1000 a minimum ha nem kemènyedsz is
Javaslom a Ca-ot is a későbbi csontritkulás miatt, ès a fogaidnak sem ártana jelenleg, szintèn 1000mg
7. Vagyok
Nekem az sem segített amúgy😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!