Nem tudok aludni, mi használna?
Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok és az a problémám, hogy habár hamar (21:00-22:00) elalszik, fel kell kelnem minden egyes éjszaka mosdóba menni hajnal 3 körül, s ez után nagyon nehezen alszok vissza, csak 1-1,5 órára, mert 6 után már kelni kell. Na, 1 hete már minden nap fejfájásom van, július eleje óta ez megy, egy estét sem aludtam végig. Próbáltam meleg tejet inni, meditálni,napi szinten tornázok is, de semmi nem használ. Ki volt már így? Nagyon idegesítő már, plusz folyton zombinak érzem magam. Mit tudnék még tenni? Arra gondoltam még, hogy valahogy ébren kéne maradnom este 11-ig,hátha az időeltolás segítene.2023. szept. 9. 12:45
1/3 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, ezzel jár és lehet, hogy később többször is kelned kell majd pisilni. Én még csak 7 hetes terhes vagyok de én sem alszom jól, én is felkelek pisilni. Van már gyerekem és később 2x-3x is keltem. Max annyit próbálj ki, hogy lefekvés előtt már nem nagyon iszol és mindenképp menj el pisilni.
2/3 anonim válasza:
20 hetes vagyok és pl a terhességem elött is " pisis" voltam a párom szintén.Most van hogy éjjelente 2x kelek.Nem gond mert egyből visszaalszom.11után alszom el.
3/3 anonim válasza:
Ennél csak rosszabb lesz
A végén, ha nem pisiltem 5 alkalommal, amiből legalább 1 alkalommal 1 h-t voltam fenn, az szuper volt..
Megszokod mire megszületij a pici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!