Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet megoldani komolyabb...

Hogy lehet megoldani komolyabb genetikai teszteknél hogy ne lásd meg a nemét, ha baba neme váró bulit akarsz tartani?

Figyelt kérdés
ma 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézd meg. Nyomtasd ki, valaki satírozza ki a nemet filctollal, és utána nézd meg az eredményeket.
ma 11:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tőlünk megkérdezték, hogy a nemére is kíváncsiak vagyunk e.
ma 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem te nezed meg az emailt/ kapasbol nem is a te email cimedre kered az errdmenyt. Valakit be kell avatni, aki majd intezi a megfelelo szinu akarmit, amit akartok a bulira.

Illetve ha telefonon felhivnak, ott kerdezik, hogy akarod-e tudni a nemet (engem niftynel hivtak is).

Szerintem egyaltalan nem nehez megoldani, a kerdes hogy te mennyire vagy kivancsi :DD

ma 11:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha telefonon felhívnak az tökéletes. Megkérdezem őket van-e erre lehetőség és akkor odaadom/továbbküldöm a papírt majd annak, aki intézi ha minden rendben. Inkább csak az van bennem ha bármi baj van nem szeretném hogy más tudja meg először. Az egészségügyi eredményeket mindenképp én szeretném elsőként tudni. De ez így jó lehet hogy hívjanak fel, mondják meg hogy egészséges és akkor utána már intézhetik a tortát.
ma 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi trysomy-t csináltattunk, engem is hívtak es megkérdezték hogy akarom e tudni a nemét.
ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!