Teherbe eshetek?
Onnan szedem hogy 1.nagyon termekeny vagyok 2. Pont termekeny idoszakomba ment el belem 3.babat tervezunk
4. Ha 28 nappal szamoljuk akkor 3 napja kesik ha 21 el akkor tobb mint egy hete. Emelett en influenzas lettem hanyinger szedules testhom magasabb vizesedik a karom faradekonysag de emelett a melleim hatalmasak szoval ezert kerdeztem draga valaszolo hogy megis mi a fene van de ha nemtdusz normalisan valaszolni akkor inkabb ne tedd😊
Amiket felsorolsz "tünetként" azokat a HCG okozza. Ha negatív a teszt akkor nincs akkora mennyiségű HCG hogy tüneted legyen. Magyarul ezek nem terhesség miatt vannak. Főleg nem ilyen korán.
Ha most a 31. napon vagy akkor hamarosan meg fog jönni. Az tök jó hogy szerinted nagyon termékeny vagy. De ha minden klappol a pár 2 tagjával és jó időben vagytok együtt akkor is maximum 20-25% esély van hogy összejön a baba. Ez a 80% egy nagy marhaság.
Már pozitív lenne a teszted. Szinte biztos, hogy nem vagy terhes. A mai tesztek mensi elmaradás előtt pozik lesznek. Kb 11-12nappal ovu után.
Ha tünet van, pozi teszt is van, ha negatív a teszt, akkor az nem tethes tünet.
Az, hogy nagyon termékeny vagy, mit jelent? Vizsgálva voltál? Masképp nem tudhatod. Az ovus tünetek sikertelen tüszőrepedés mellett is jelentkezhetnek.
Keress még pár infót, hátha azt mondjuk terhes vagy.
Ha terhes lennél pozi teszted lenne.
Pláne szellemcsík után. Másnap már egyértelmű csík lenne.
Attól, hogy nagyon akarod, nem kell ész nélkül kattogni rajta. Mist nem sikerült...majd legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!