Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetseges az, hogy meglepetes...

Lehetseges az, hogy meglepetes maradjon a baba neme es csak szules utan tudjuk meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Meg nem vagyok terhes, csak beszelgettunk a ferjemmel a temarol es arra jutottunk, hogy talan szeretnenk, ha csak szules utan derulne ki majd a baba neme. Ha osszejon.

Mar van egy kisfiunk, megtapasztaltuk azt is, hogy milyen a “hagyomanyos” modon megtudni, most erdekelne mas is.

De. Lehetnek ennek buktatoi? Peldaul az orvos elszolja magat uh kozben es hasonlo szituaciok.

jan. 27. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szolja el, persze, meg lehet kerni, nem ti lesztek az elsok.
jan. 27. 00:24
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Meg lehet kérni, de uh-n azért ne nagyon nézegesd a monitort....második babával, már egyből fókuszálunk a nemére és tudjuk mit kell látni :) véletlen bevillanhat, akkor is, ha a doki igyekszik szólni, hogy most onnan vizsgálná. Illetve ha magánba mentek az uh felvételt megkapjátok, akkor szülésig azt sem célszerű nézegetne.

Biztos van egy kis esély rá, hogy elbukik a dolog, de ha mindig közvetlenül előtte jelzitek, akkor van esély, hogy meglepi baba legyen :)

jan. 27. 06:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig megkérdezték, hogy akarom e tudni, sose mondtak addig semmit.

De tényleg ne nézd a monitort akkor, mert nálam mindkét gyerek félreérthetetlenül belengette a kukacot a képbe, ha nem mondtak volna semmit, akkor is egyértelmű lett volna.

jan. 27. 07:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Az orvos, akihez anno jartam, nem nagyon mutogatott az uh-n semmit, igazabol egyetlen egyszer lattam egesz terhesseg alatt a gyerek nemiszervet. Mindig keszitett uh-t, csak nekem nem volt egyertelmu, hogy mi a francot is latok sokszor. Ha kerdeztem, valaszolt, de ha nem, akkor nem.

De mondjuk az arcarol mindig cuki kepeket keszitett, volt 4-d gepe is.

Talan ha hozza jarnek ujra, az a veszely nem fenyegetne, hogy barmit is meglatok😂

De igen, ez is riziko lehetne.

Meg az jutott eszembe, hogy ugye a leleteket en mindig elolvastam, hogy van-e benne barmi erdekes. De akkor ezt ki kene hagyni, mert ott rajta van a neme.

jan. 27. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Leletre nem szokták, legalábbis nálunk. A trisomy teszten rajta van, de ott lehet kérni, hogy azt ne tüntessék fel. Egy általános leletre nem szokták ráírni. De igen..a fene se tudja. :)
jan. 27. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

Úgyse bírnátok ki. Arra is van kicsi esély, hogy megmondja az orvos véletlenül, de nagyobb a valószínűsége, hogy megnézed a fotót, vagy nézed a monitort és felismered. Én legalábbis vagyok olyan paramama, hogyha az orvos nem mondana semmit egy genetikai uh.-nál, akkor is néznem kéne, hogy lássam, nincs 3 feje, ha tök hülye vagyok hozzá és észre se venném 😂 Onnantól meg már lutri, hogy felismered-e, illetve az is benne van a pakliban, hogy biztosra veszed, hogy láttad, közben nem is az volt. (Így mondjuk még lehet meglepetés 🤣)

Nekem egyébként egy doki se mondta, volt, akit én teszteltem, hogy felismeri-e, mert már tudtam Trisomy tesztből.

jan. 27. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérheted, de minden vizsgálat legelején szólj, hogy nem akarod tudni a nemét. Egy ismerősöm így tett, és senki nem szólta el magát.

Egy másik ismerős csak a babaváró buliig nem akarta tudni, de mielőtt szólt volna, a doki első mondata az volt, hogy elég egyértelműen mutatja, hogy fiú.

jan. 28. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Itt olvastam egyszer, hogy a gyerek elakadt a szülőcsatornában vagy farfekvéses volt, nem is emlékszem már, s nem merték kihúzni, mert nem tudták a nemét s ha fiú, akkor nem húzhatják ki, így visszatolták s császár lett, végül valóban fiú lett.
jan. 30. 12:28
 9/9 A kérdező kommentje:

8-as, nem tudom ez hogy tortenhetett meg, de az orvos tudni fogja a nemet nalunk. En nem akarom tudni, az mas, de a leletekre is rakerul, a genetikaira tuti.

Ugyhogy majd a korhazban ezzel kezdek, hogy nezzek meg. Bar egyebkent is elkertek tolem anno szo nelkul, a legutolso uh-s papirt meg verveteles valamit is asszem, ezt mondani se kellett, most csak ki kell emelnem, hogy en nem akarom tudni. Ok felolem tudhatjak, az mar engem nem izgat, csak ne mondjak el :D

Ha sikerul eddig eljutni. Siman benne van a pakliban, hogy nem birjuk ki addig, ki tudja.

jan. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!