19 hetesen biztos lány a baba?
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok és azt monta a doki hogy lány lesz a baba de még nem bisztos.
Itt olvasgattam és azt látam hogy másnak elég biztosra monták már ijenkor.
Akkor ez hogy van? Ijen könnyű eltéveszteni ?
tegnap 08:04
1/7 anonim válasza:
Olyan könnyű, mint a helyesírást elrontani.
2/7 anonim válasza:
Nekem is elég biztosra megmondta a doki 18 hetesen 😊
3/7 A kérdező kommentje:
A helyesírás sajnos nem az erősségem de attól még gondolom kérdeszhetek szabadon. ?!
Köszi utolsó 🙂
tegnap 08:35
4/7 anonim válasza:
A mai világban már akkor sem biztos amikor kint van 😅😩
5/7 anonim válasza:
Én biztos várnék még két uh-t. Ismerősömnek a 32.héten derült ki, hogy bizony az a kislány kisfiú.
Menjetek el babamozira és, ha jól helyezkedik, akkor lehettek már biztosak. Egy kijelentésnek én biztos nem hinnék. 16 hetesen a kisfiam telibe lánynak látszott, mert felcsapódott a zacsi.
6/7 anonim válasza:
Mind két terhességemnél a 18-20 hét között mondták, hogy kislány. Mind a kettő az lett.
7/7 anonim válasza:
21 hetes voltam, biztosra mondtak, egy het mulva a genetikain megerositettek, hogy kislany.
Baratnomnek 20. hetig kislanyt mondtak, aztan derult ki, hogy megsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!