Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek izmos hasa van, az nem...

Akinek izmos hasa van, az nem biztos, hogy erzi a baba rugdosasat 20 hetesen? Mert en nem erzek semmit.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy nőt aki kb a 7. hónap elejétől kezdte csak érezni, mondjuk eléggé fura hozzáállása volt a terhességhez, pedig lombikkal lett. Mondjuk nem volt nagy hasa még szülés elött sem csak kb akkora mint másnak 7 hónaposan. A baba teljesen egészséges, már több mitn egy éves. Szerintem nálad sincs gond, főleg ha az orvos azt mondja minden rendben van.
2013. ápr. 12. 13:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! Most megnyugtattal egy kicsit.

Nagyon aggodok, nehogy baja legyen szegenynek.

A buborekos erzest erzem, de rugni nem rugott meg meg szegeny.

De akkor ez normalis. Koszonom szepen.

2013. ápr. 12. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább minél izmosabb, annál hamarabb érzi az ember. Legalábbis én mindig arra gondoltam, hogy mind a két terhességemnél azért éreztem olyan hamar, mert izmos a hasam. Végülis a baba mozgolódását nem a zsírunkon érezzük, hanem azáltal, hogy hozzáér a belekhez, izmokhoz. De ha a doki mindent rendben talál és a monitoron látod, hogy mozog rendesen, akkor biztos hamarosan érezni fogod!!!
2013. ápr. 12. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is izmos, és nincs pici háj sem, 15 hetesen kezdtem érezni
2013. ápr. 12. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem izom hanem háj van rajta, amolyan bővebb úszógumi, és majdnem 20 hetes voltam mikor megfordult az egész hasam. De azóta csak sejtem hogy őt érzem. 21
2013. ápr. 12. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok. Mindenkinek ment a zöldike.
2013. ápr. 13. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
ha buborékos érzeés van akkor az már mozgás.... Biztos rgkapál már csak még nagy a helye igy nem érzed annyira. Fog majd még úgy megrúgni hogy felszisszensz hidd el:)
2013. ápr. 14. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Félek is én attól, de már alig várom. Mert akkor egészséges.
2013. ápr. 14. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!