Akinek izmos hasa van, az nem biztos, hogy erzi a baba rugdosasat 20 hetesen? Mert en nem erzek semmit.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 13:46
1/8 anonim válasza:
Én ismerek egy nőt aki kb a 7. hónap elejétől kezdte csak érezni, mondjuk eléggé fura hozzáállása volt a terhességhez, pedig lombikkal lett. Mondjuk nem volt nagy hasa még szülés elött sem csak kb akkora mint másnak 7 hónaposan. A baba teljesen egészséges, már több mitn egy éves. Szerintem nálad sincs gond, főleg ha az orvos azt mondja minden rendben van.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Most megnyugtattal egy kicsit.
Nagyon aggodok, nehogy baja legyen szegenynek.
A buborekos erzest erzem, de rugni nem rugott meg meg szegeny.
De akkor ez normalis. Koszonom szepen.
2013. ápr. 12. 13:58
3/8 anonim válasza:
Szerintem inkább minél izmosabb, annál hamarabb érzi az ember. Legalábbis én mindig arra gondoltam, hogy mind a két terhességemnél azért éreztem olyan hamar, mert izmos a hasam. Végülis a baba mozgolódását nem a zsírunkon érezzük, hanem azáltal, hogy hozzáér a belekhez, izmokhoz. De ha a doki mindent rendben talál és a monitoron látod, hogy mozog rendesen, akkor biztos hamarosan érezni fogod!!!
4/8 anonim válasza:
nekem is izmos, és nincs pici háj sem, 15 hetesen kezdtem érezni
5/8 anonim válasza:
Nekem nem izom hanem háj van rajta, amolyan bővebb úszógumi, és majdnem 20 hetes voltam mikor megfordult az egész hasam. De azóta csak sejtem hogy őt érzem. 21
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok. Mindenkinek ment a zöldike.
2013. ápr. 13. 22:59
7/8 anonim válasza:
ha buborékos érzeés van akkor az már mozgás.... Biztos rgkapál már csak még nagy a helye igy nem érzed annyira. Fog majd még úgy megrúgni hogy felszisszensz hidd el:)
8/8 A kérdező kommentje:
Félek is én attól, de már alig várom. Mert akkor egészséges.
2013. ápr. 14. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!