30. hétben vagyunk és az este nagyon aktív volt a baba, nagyon nyújtogatta-nyomogatta magát. Már szinte fájt. Apája simizte a pocim, akkor kis arnyosan épphogy éreztük a rugdosását. Apja keze megnyugtatta, vagy szégyenlős a babónk?
Szerintem ez is változó és egyéni. Lehet, apa keze kevésbé ismerős, mint anyáé, és akkor megnyugszik.
Nekem amúgy az én kezemnek is megnyugszik, bár egyre kevésbé, így a 37. hétben:-)
Szia!
Az első kisfiam menekült és elbújt ha apa a pocakomra tette a kezét. (így tudtam aludni is néha :) )
Most várom a második babám, őt semmi nem érdekli, ha beindul, szétrúgja az oldalam, és szerintem még a szomszéd kezétől se menekülne (persze ezt nem próbáltam :))
Boldog babavárást!
33 hetes kismama
33. hetet kezdtuk el, de mar egy ideje nagyon rafinalt :) Fojton bunyozik (mondjuk az apuka aikido oktato :) ), de eddig mindig abbahagyta, ha mas ert a pocimhoz, akar apuka, akar mas. De az utobbi 2 hetben annyira felbatorodott, hogy mar ilyen kis aprosagok nem erdeklik. Egyedul akkor csendesedik el, ha dudoraszni vagy enekelni kezdek. Az azt hiszem megnyugttatja :) A sima zenere nem nagyon reagal, csak ha en vagyok a difuzor :) Az is jopofa, hogy mostanaban mar nem is kell a kezet rategye, hogy erezze, hogy mozog, mert nagyon jol latszik ahogy kinyomkodja a vegtagjait meg ahogy osszerazza a pocim :) Bar neha ez mar bosszanto is... Na jo... Egyre gyakrabban... De majd meg visszakapja :)
Kivanok boldog terhesseget es konnyu szulest mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!