Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. hétben vagyunk és az este...

30. hétben vagyunk és az este nagyon aktív volt a baba, nagyon nyújtogatta-nyomogatta magát. Már szinte fájt. Apája simizte a pocim, akkor kis arnyosan épphogy éreztük a rugdosását. Apja keze megnyugtatta, vagy szégyenlős a babónk?

Figyelt kérdés
én hiába simizem, nekem nem reagál. Tovább bohóckodik:D
2008. máj. 19. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen ezt én is tapasztaltam! Szerinetm már ilyenkor tudják, hogy kell az ujjaik köré csavarni az apákat! A bohóckodás megmarad a későbbiekben is, én szólok neki rám se bagózik, apa szavára ugrik.. Ez a sorsunk! :))))))
2008. máj. 19. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is változó és egyéni. Lehet, apa keze kevésbé ismerős, mint anyáé, és akkor megnyugszik.

Nekem amúgy az én kezemnek is megnyugszik, bár egyre kevésbé, így a 37. hétben:-)

2008. máj. 19. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsd el,hogy neked is máshogy esik más érintése.A sajátod a saját testednek megszokott még más érintése egészen más.És a te külső impulzusaidat a baba is máshogy érzi.Mivel a te is máshogy reagálsz pszihésen rá.Hidd el ez az oka:)
2008. máj. 19. 13:24
 4/8 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
Nállunk is ha mocorog és az apukája ráteszi a kezét a pocimra azonnal abbamarad a mozgás.Megérzi hogy nem az én kezem.Üdv 32hetes kismama
2008. máj. 19. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is sokáig nem mozdult meg apa érintésétől.Sokat pihentette a kezét a pocimon rendszeresen és már megszokta.Most már neki is ficánkol.Kell neki kb fél perc amíg megszokja,hogy nem az én kezem van ott,aztán beindul.Idegeneknek viszont a mai napig több percet kell várniuk ha érezni akarjaák.Persze akkor sem aktívan,csak pici bökdösődéseket.Viszont ha élettelen tárgy (pl a táskám,vagy kispárna) ér a pocimhoz,akkor rögtön odabújik hozzá.Ha nem tudom,hogy ébren van,vagy már elaludt,mert negyed órája nyugi van odabent,akkor az ölembe veszem a táskát.Ha ébren van már bújik is hozzá.:)35 hetes a pocak
2008. máj. 19. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt, hogy éjjel felébresztettem a páromat, mert akkor már sok éjszakát nem aludtam az állandó rugdosódás miatt és mondtam, hogy csináljon valamit a gyerekkel, mert meghalok az álmosságtól. Apa kezétől 10 perc alatt csend lett.:-)
2008. máj. 19. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első kisfiam menekült és elbújt ha apa a pocakomra tette a kezét. (így tudtam aludni is néha :) )

Most várom a második babám, őt semmi nem érdekli, ha beindul, szétrúgja az oldalam, és szerintem még a szomszéd kezétől se menekülne (persze ezt nem próbáltam :))

Boldog babavárást!

33 hetes kismama

2008. máj. 19. 20:02
 8/8 anonim válasza:

33. hetet kezdtuk el, de mar egy ideje nagyon rafinalt :) Fojton bunyozik (mondjuk az apuka aikido oktato :) ), de eddig mindig abbahagyta, ha mas ert a pocimhoz, akar apuka, akar mas. De az utobbi 2 hetben annyira felbatorodott, hogy mar ilyen kis aprosagok nem erdeklik. Egyedul akkor csendesedik el, ha dudoraszni vagy enekelni kezdek. Az azt hiszem megnyugttatja :) A sima zenere nem nagyon reagal, csak ha en vagyok a difuzor :) Az is jopofa, hogy mostanaban mar nem is kell a kezet rategye, hogy erezze, hogy mozog, mert nagyon jol latszik ahogy kinyomkodja a vegtagjait meg ahogy osszerazza a pocim :) Bar neha ez mar bosszanto is... Na jo... Egyre gyakrabban... De majd meg visszakapja :)

Kivanok boldog terhesseget es konnyu szulest mindenkinek!

2008. máj. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!