Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondjam el a munkahelyeme...

Hogy mondjam el a munkahelyemen hogy babátvárok?

Figyelt kérdés
Hogy kezdjem? Félek a kirúgástól...

tegnap 16:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7%

Le lehet pontozni minket, de inkább nézzétek utána a jogszabálynak. Akkor KELL visszavonnia a kirúgást a munkáltatónak, ha a munkavállaló sem tudott a terhesség tényéről! Ha tudta, nem szólt és kirúgták, akkor jogos a felmondás és a munkáltatónak nem kötelessége visszavonnia.

Ajánlom mindenkinek a TASZ oldalát. Nagyon, de nagyon sokan rosszul tudják ezt és rossz tanácsokat osztogatnak.

Ha elmész orvoshoz, megállapítja a terhesség tényét és te nem tájékoztatod a munkáltatót, akkor nem vagy védett. Nem a terhesség tesz védetté...

tegnap 17:33
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Írásban, hogy ha kell, akkor tudd bizonyítani, hogy bejelentetted a terhességed.

Én titkos másolatba beraknám a saját privát email címemet is

tegnap 18:15
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
11, tanuld meg, itt mindig az az okos, aki hangosabban kiabál, mindegy, mekkora hülyeséget. Nem véletlenül hagyta el az oldalt kb az összes szakember, aki szívesen segített iss a kismamáknak korábban.
tegnap 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

12

Az email nemm számít írásos bejelentésnek. Tertivevenyes ajánlott levél igen

tegnap 18:27
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

14, go to mt.

A mail is annak számít.

tegnap 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
11es vagyok, aki lepontozott az meg is cáfolna, esetleg az ide vonatkozó törvénnyel vagy csak nyomkodjátok tovább a piros x-et? Mert így haszontalannak tűnik a válaszom, miközben ez az igazság.. 😵
tegnap 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Istenem mennyi hulye egyhelyen
tegnap 20:50
 18/21 anonim ***** válasza:
16, bemásoltam a jogszabályt, az agyhalottaknak az se jó.
tegnap 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:

"Tertivevenyes ajánlott levél igen"

Azt nem tudod bizonyítani, hogy elküldtél egy olyan levelet, amelyben az van belefogalmazva, hogy terhes vagy. Ellenben, ha személyesen viszed alá és aláíratod, hogy legyen nyoma akkor azt igen, de ez nem túl életszerű és szerintem senki se csinálta még.

Szóval az email a legjobb megoldás, mert annak a szövege is ott van.

tegnap 21:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy?
tegnap 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!