Hogy mondjam el hajléktalanná válási szándékom szüleimnek?
Új év, ezért úgy döntöttem, idén hajléktalanként élek tovább. Leginkább a Nyugati-Lehel téri aluljáróban szeretnék feküdni majd.
Egyelőre sajnos nem tudom, ezt hogyan mondjam el itthon, mert szüleim értelmiségi, művelt emberek, és nekem is megítélésem szerint más jövőt képzelnek/képzeltek volna el, célom azonban már véglegesen konkrét.
A kérdés adott, hogy tálaljam ezt itthon?
Első válaszoló: Ez más, mert annak a kérdésnek az alanya Skandináviában van és Magyarországon nem lenne hajléktalan hanem a Kanári szigeteken :D Meg annak a családja nem Pesti és a Lehel térről sosem regélt.
Ez egy új hülyegyerek xD
Az a jó a hajléktalannak, hogy nem tud kommunikálni családjával, már ha van, volt.
Így neked sem kell.
Jó pihenés, öltözz fel rendesen 😊
Írd le egy levélben, hagyd ott az ebédlő asztalon aztán irány a Nyugati
(A levél csak azért hogy nehogy a rendőrségre menjenek mert eltüntél.)
Sok szerencsét
Írj majd hogy meddig bírtad a hajléktalan létet.
Ha fogadni kéne én 2 hetes idő intervallumra fogadnék. És szerintem akkor még sokat mondtam. Hamar visszamászol anyucihoz és apucihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!