Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el hajléktalanná...

Hogy mondjam el hajléktalanná válási szándékom szüleimnek?

Figyelt kérdés

Új év, ezért úgy döntöttem, idén hajléktalanként élek tovább. Leginkább a Nyugati-Lehel téri aluljáróban szeretnék feküdni majd.

Egyelőre sajnos nem tudom, ezt hogyan mondjam el itthon, mert szüleim értelmiségi, művelt emberek, és nekem is megítélésem szerint más jövőt képzelnek/képzeltek volna el, célom azonban már véglegesen konkrét.

A kérdés adott, hogy tálaljam ezt itthon?

#kannásbor #Cimborabor
jan. 1. 23:24
1 2
 1/19 anonim válasza:
95%
Feküdj ki majd megtudják. Vagy ha mar kint vagy mond el nekik hol talalnak meg ennyi.
jan. 1. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Hosszú a téliszünet?
jan. 1. 23:40
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Ne foglalkozz az elképzeléseikkel és az elvárásaikkal, csak légy önmagad, valósítsd meg az álmaidat és a vágyaidat! 😆 Szorítok neked!
jan. 1. 23:42
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Első válaszoló: Ez más, mert annak a kérdésnek az alanya Skandináviában van és Magyarországon nem lenne hajléktalan hanem a Kanári szigeteken :D Meg annak a családja nem Pesti és a Lehel térről sosem regélt.

Ez egy új hülyegyerek xD

jan. 1. 23:50
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Emeld ki az előnyeit: nem lesz rezsid, több pénzt tudsz megspórolni. Több embert ismerhetsz meg, így több jó kapcsolatot alakíthatsz ki....
jan. 1. 23:55
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

Az a jó a hajléktalannak, hogy nem tud kommunikálni családjával, már ha van, volt.

Így neked sem kell.

Jó pihenés, öltözz fel rendesen 😊

tegnapelőtt 00:02
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Legyen meglepetés
tegnapelőtt 00:15
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát azt ne mondd el nekik, hogy merre akarsz majd "feküdni". Anyuci minden nap vinné neked a kaját, a többi hajléktalan irigy lenne, kiközösitenének, vagy meg is vernének a kajáért!
tegnapelőtt 00:21
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
1/9: Ez nem az :D Azt kilométerekről felismerem, de ez sajnos nem az. Arról még nem hallottunk, hogy él-e vagy mi van vele. De ahogy látom a Z-generációnak teljesen elmentek otthonról.
tegnapelőtt 00:27
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Írd le egy levélben, hagyd ott az ebédlő asztalon aztán irány a Nyugati

(A levél csak azért hogy nehogy a rendőrségre menjenek mert eltüntél.)

Sok szerencsét

Írj majd hogy meddig bírtad a hajléktalan létet.

Ha fogadni kéne én 2 hetes idő intervallumra fogadnék. És szerintem akkor még sokat mondtam. Hamar visszamászol anyucihoz és apucihoz.

tegnapelőtt 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!