Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el hajléktalanná...

Hogy mondjam el hajléktalanná válási szándékom szüleimnek?

Figyelt kérdés

Új év, ezért úgy döntöttem, idén hajléktalanként élek tovább. Leginkább a Nyugati-Lehel téri aluljáróban szeretnék feküdni majd.

Egyelőre sajnos nem tudom, ezt hogyan mondjam el itthon, mert szüleim értelmiségi, művelt emberek, és nekem is megítélésem szerint más jövőt képzelnek/képzeltek volna el, célom azonban már véglegesen konkrét.

A kérdés adott, hogy tálaljam ezt itthon?

#kannásbor #Cimborabor
jan. 1. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Nézd a jó oldalát, napi 0-24-ben a jó friss levegőn leszel.
jan. 2. 01:40
 12/19 anonim ***** válasza:
96%
Miért kellene elmondani a szüleidnek? Csak csináld. Biztos tök jó, januárban a betonon aludni, meg ott megoldani a szükségleteidet az aluljáróban pénz nélkül. Az is jó, amikor a sorstársaid megvernek, meg elveszik ha mást nem a cipődet.
jan. 2. 02:01
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez is egy életcél🤷. Szerintem kezd el minél hamarabb, csak hogy érezd a hideget
jan. 2. 04:04
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Tudod mi van? Az hogy egy napig sem bírnád hülyegyerek. Nincs telefon, nincs manga nincs anyuci aki kaját hoz, nincs semmi. Ennyire unatkozol b+? Életképtelen kis fac vagy aki ezzel viccelődik.
jan. 2. 04:14
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Sacc per kábé 8 éve láttam először az ilyen jellegű kérdésed. Azóta miért nem tettél az álmodért?
jan. 2. 04:42
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

Te beteg idióta.

Én tényleg az vagyok két hónapja (igen, van mobilnet, még nem mondták le.)

Nem olyan nagy buli mint hiszed!

Menj és kérj bocsánatot otthon!

Üdv a -5 fokból

jan. 2. 04:59
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Én szülőként annyit mondanék, hogy menjél, nézzél körül, aztán ha úgy érzed gyere vissza. Szerencsére az én gyerekeim ettől jelentősen értelmesebbek. Nem hülyék, hogy belemenjenek olyan helyzetekbe, ami felmérhetetlen veszélyeket rejt.
jan. 2. 06:00
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
K*rva jó ilyennel viccelni, mokor sokan bármit megadnának egy meleg otthonért. Nekem volt egy olyan hónapom, mikor foglalt házban aludtam stb. Baromira nem volt mókás. De az ilyen hülyegyerekek megérdemelnék, hogy legalább pár napig kint legyenek az utcán és fagyjon be a seggük. Zokogva kúsznának vissza anyuhoz.
jan. 2. 19:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt elmész hajléktalannak, először menj el pár napra egy nomád táborba.
jan. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!