Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13,1 hetesen UH-n mért 3,8 mm...

13,1 hetesen UH-n mért 3,8 mm tarkóredő és hypoplasias orrcsont mennyire ad okot aggodalomra?

Figyelt kérdés
Ma voltam a 12. heti ultrahangon, ahonnan teljesen elkeseredve távoztam. Azt gondoltam, hogy minden rendben lesz, mert sem az én, sem a férjem családjában nem fordult elő genetikai betegség, jövőre töltöm a 31.életévem. Ő lenne az első babánk. A vizsgáló orvos szerint ne gondoljam azt, hogy valóban baj van, a baba nem úgy feküdt, ahogy az optimális lett volna a mérésekhez, csak negyedszeri próbálkozás után fordult át nagy nehezen a hasáról a hátára, kb. 3 óra hosszát ültünk a rendelőben a férjemmel, 15 percenként vizsgált meg újra és újra. A végén tricuspidális regurgitáció, hypoplasias orrcsont és 3,8 mm-es tarkóredő szerepelt a leletemet. Jövő héten újabb UH, másik orvossal, ott megkapom a beutalót a debreceni klinikára genetikai tanácsadásra és amniocentézisre. Járt már valaki hasonlóképpen, mint én? Nagyon kíváncsi vagyok a jövő heti ultrahangra. Köszönöm a válaszaitokat.
jan. 10. 17:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Sajnos a genetikus orvos megerősítette: XY + 21 😔
jan. 20. 12:57
 32/35 babyboom567 ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom kérdező!Kitartás
jan. 20. 13:18
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! :(
jan. 20. 21:49
 34/35 anonim ***** válasza:
Es ez mit jelent? Kromoszóma betegség? Mit fogtok tenni?
jan. 21. 10:20
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
34es down szindroma, meg kell szakitani sajnos a terhesseget. Gondolom en :( nagyon sajnalom kerdezo.
jan. 21. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!