Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Engem márciusban császár után...

Engem márciusban császár után lekötöttek!Van itt olyan vagy halott már olyan esetről aki mégis lekötés után teherbe esett?ennek mennyi az esélye?vagy függ attól is hogy milyen módszerekkel kötnek le?

Figyelt kérdés
Lekötés után teherbe esni?!!!
dec. 17. 10:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Ja és olyan sztorit is tudok, hogy első baba lombikos volt, mert mindkét petevezetéke el volt záródva, szülés után meg se jött neki és terhes lett spontán... Az elvileg 2 zárt petevezetékkel.
dec. 17. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
36%

5-ös: "Olyat is láttam, akinek mind a két petevezetőt kivették (az egészet), mégis terhes lett."

Ha leírod, ez hogy lehetséges biológiailag, Nobeldíjat fogsz kapni. (Kivétel ha embrióbeültetés volt, de akkor nem vélelten)

dec. 17. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 Most meg nem keresem neked, de amikor meddőséggel kapcsolatos kutatásokat olvastam találtam ilyen eset leírást Ritka esetben petevezeték nélkül is él juthat a petesejt a méhbe. De gyakoribb amikor az egyik peteveztéket eltáolítják, csak egy petevezeték van, az eltávolított oldalon érik a tüsző, de mégis terhesség lesz belőle. A petesejt valahogy átjut a hasüregben a másik petevezetékhez.

Ha ismered a női anatómiát tudod, hogy a petevezeték amúgy sem csatlakozik közvetlenül a petefészekhez, nem közvetlenül a petevezetékbe ovulálunk.

dec. 17. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Eddig igaz, de ha a petevezetéket eltávolítják, azt a méh felöli végén lezárják
dec. 17. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!