Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Engem márciusban császár után...

Engem márciusban császár után lekötöttek!Van itt olyan vagy halott már olyan esetről aki mégis lekötés után teherbe esett?ennek mennyi az esélye?vagy függ attól is hogy milyen módszerekkel kötnek le?

Figyelt kérdés
Lekötés után teherbe esni?!!!
ma 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevés az esélye, de megesik, igen.
ma 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy lekötöttek, vagy átvágták a petevezetöt - az elözö esetben néha elöfordul terhesség, de nem gyakori.

A legokosabb, ha minél elöbb tesztelsz ÉS elmégy orvoshoz.

ma 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy 2-es írja. Ha lekötöttek akkor kis esély de van a teherbe esésre
ma 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahova én fogok menni, ott lézerrel égetik el a petevezetéket (Sote1), amellett nincs esély. A legtöbb helyen manapság már így csinálják.
ma 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: azt csak hiszed.

Olyat is láttam, akinek mind a két petevezetőt kivették (az egészet), mégis terhes lett. És igen, a császárnál is le volt írva, hogy egyik oldalon sincs petevezeték….

ma 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hm, érdekes, nem gondoltam volna, hogy úgy lehetséges, kíváncsi vagyok, hogy az hogy történik. Mondjuk lehet, hogy a kivett petevezeték más, mint a meglévő, aminek a vége el van hegesedve, le van zárva. Lehet, hogy abból nem tud kijutni, de egy kiszedettből minimális eséllyel igen. Fogalmam sincs. Nekem mindenesetre a kórház azt mondta, hogy lézerrel abszolút 0 az esély.
ma 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, elég sokat. A közvetlen környezetemben is van 3.

Vazektímia után fogant babát is ismerek.

Óvszer mellett fogant babát is.

Nincs 100%os módszer.

ma 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Az óvszer mellett fogant babákban azért nem bízom teljesen, rengeteg ember használja rosszul az óvszert és esküszik, hogy nem az ő hibája volt.
ma 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!