32 hetesen még faros babád átfordult? Császár lett?
Figyelt kérdés
szept. 24. 20:12
1/14 anonim válasza:
Nem fordult át és farral született.
2/14 anonim válasza:
Nekem sem fordult át,programozott császárral született. :)
3/14 anonim válasza:
Nem fordult át, ezért programozott császár lett. Akkor derült ki, hogy esélye sem volt rá, annyira rövid volt a köldökzsinór...
4/14 anonim válasza:
Barátnőmnek átfordult. Úgy a 36. Hétig simán átfordulhat, de vannak olyan babák akik még a szülés napján is csodákra képesek.
Drukkolok, hogy mihamarabb megforduljon :)
5/14 anonim válasza:
Nekem átfordult, spéci gyakorlatot javasolt hozzá a nőgyógyászom.
6/14 anonim válasza:
Fejvegu volt, mégis sürgősségi császár lett. Sajnos ez mindig benne van a pakliban, és én a legnagyobb jóindulattal tudom javasolni, hogy ne rettegj a csaszartol, hanem tudatosítsd magadban, hogy ez nagyon is benne van a pakliban, mert manapság kb minden 2., 3. Terhesség császárral végződik, tök egészséges, fiatal anyáknál is, egészséges terhesség után..én is így jártam. Igyekeztem kizarni a császár gondolatát, és reménykedni, de hiba volt, mert így százszor nagyobb volt az ijedtség hirtelen, hogy baxxus műtenek, amikor tulzas nélkül egész addigi életemben csak tejfogamat húzták ki..minden jót!
7/14 A kérdező kommentje:
32 héten meg faros volt , most 35 vágyok a védőnő szerint nem fordult be mivel a szivhangot a köldök magassagaban jobb oldalt hallotta .van ennek realitás alapja?
szept. 24. 20:56
8/14 anonim válasza:
7# nekem is fent volt eléggé a szivhang, de fejvegu volt attól. Viszont mint írtam, más miatt császár lett. (6os vagyok) Majd kiderül, mi lesz nálad, de ne félj, túl leszel rajta hamar, és utána nagyon-nagyon jó lesz a babaddal ☺️
9/14 anonim válasza:
Első terhességemnél végig faros volt. Nagy baba volt, ezért a kiírtnál korábban megcsászároztak. 3860-al jött a világra
Másodiknál természetes szülésre készültünk végig fejvégű volt. Sürgősségi császár lett, mert belekakilt a baba a vízbe vajúdás alatt.
Ne agyalj ezen sokat, mert úgy sem tudod, hogy ott abban a pillanatban mi fog történni. Hiába van esetleg befordúlva, attól még lehet sürgősségi császárod.
10/14 anonim válasza:
31 hetesen volt faros, átfordult. 33-34 hetesen védőnő szívhang alapján azt mondta, fejvégű.
31 hetesen a dokim is azt mondta még simán átfordulhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!