Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen még faros babád...

32 hetesen még faros babád átfordult? Császár lett?

Figyelt kérdés
szept. 24. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem még a 36. héten is azt mondták, hogy befordulhat. Sőt, vannak kis cselesek, akik a szülésig várnak ezzel. A kiskönyvembe is csak a 37. héten írták be, hogy faros. A nőgyógyász asszisztense mondta, hogy ha köldök felett hallja a szívhangot, akkor általában faros a baba, de úgyis ott az UH, majd ott megnézik. Egyébként senki sem csinált ebből nagy ügyet, a helyi kórházban azt mondták, hogy majd ha beindult a szülés, meglátják, mi legyen. Mivel nem az első szülésem volt, nagy esélyt adtak a hüvelyi szülésre is. Végül tényleg az lett.

Vannak tornagyakorlatok, amik elvileg segíthetnek a babáknak befordulni (nekem nem jött be), emellett van pár orvos, aki külső fordítást is csinál: kívülről megpróbálja megfordítani a babát, ha a körülmények adottak (nekem a méhlepény miatt nem lehetett).

szept. 24. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Át, de császár lett🤷🏼‍♀️

26hétig haránt volt, a 31hetesen faros, 36hetesen meg már fejvégű. A védőnőd hülyeséget mondott. Nekem is pont ott volt a szívhang a végén és akkor már az volt a baj, hogy nagyon lent van a feje. A sors fintora, hogy mégse sikerült megszülnöm, a tolófájásoknál nem mozdult tovább, így közel egy nap vajúdás után megcsászároztak.

szept. 24. 23:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Átfordult, szülés előtt 1 héttel fejvégű volt már. Utolsó pillanatban pedig visszafordult, amikor mentem be szülni már újra faros volt, sőt: lábtartásos és menet közben az egyik karját is felcsapta a feje fölé. Úgy is született meg, természetes úton. Nem is lett volna idő császárra, mert gyors lefolyású volt az egész. Amúgy második gyerek volt, 3600 gramm és 53 cm volt. Semmi maradandó nyoma nem maradt, épp az esküvőjét szervezzük. ;-)
szept. 25. 08:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
38.héten fordult át. Már megvolt a császár időpontja, de így sikerült természetes úton.
szept. 25. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!