Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdődik a fáradékonyság?

Mikor kezdődik a fáradékonyság?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok ma, nincsen semmi tünetem a mellfeszülésen kívül. Sok helyen olvasom, hogy pozitív teszt után már van fáradékonyság. Mikor kezdődött nálatok a fáradékonyság?

ma 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

6-7.hét körül kezdődött mind a kétszer. Aztán harmadik trimeszterben kicsit enyhébben visszatért.

Viszont ez nem kötelező tünet... van aki megússza és pörög végig, mint egy búgócsiga.

ma 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
6.hét után kezdődött, 8-9.héten volt a legdurvább (mármint az első trimeszterben, a vége egy másik kategória), és 10. héttől lett jobb.
ma 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont egybeesett a pozitív teszt azzal a télvégi időszakkal, mikor amúgy is kezdeni szokott nálam a tavaszi fáradtság, így nem tudom pontosan, de az elején még biztos nem volt durva.

Viszont kb. 10 hetesen már volt olyan, hogy fél 9-kor lefeküdtem, pedig én szinte tinikorom óta nem nagyon feküdtem soha 11-12 előtt.

ma 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pozitív teszttel kezdődött.
ma 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik trimeszterben😄

De tényleg. Az elsőben egyébként semmi tünetem az égvilágon nem volt. De a harmadikban olyanokat tudtam aludni délutánonként, mint akit fejbevertek. Pedig én sosem voltam az a napközben alvós.

ma 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
7,8. Het körül
ma 16:20
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekem már 2-3. hét körültől kezdődött hogy délutánonként majd elaludtam meg van amikor alszom is mert nem bírom. Már elvileg 7 hetes elmúltam. Nem tudom meddig tart ez.
ma 16:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez nagyon változó, kinek mikor jelentkezik :)
ma 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!