Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a folyamatos...

Mi lehet ez a folyamatos tompa alhasi fàjdalom?

Figyelt kérdés

Október 20 óta gyötör alhasi tompa fàjdalom,előtte 14-én voltunk együtt a párommal (naptár szerint 17-én volt ovum)

Terhességre gyanakodtam,így csináltam teszteket,mind negatív,elmentem nőgyógyászhoz,aki semmit nem látott, hcg vérvétel eredménye <2

Tüneteim: fáradékonyság,folyamatos szomjúság,sűrű folyás,tompa,nem múló alhasi fájdalom,gyakori vizelési inger,mintha a méhem is duzzadt volna

Mi lehet ez ha nem terhesség? A nőgyógyász továbbirányított,de addig is tudnàtok esetleg valamit tanácsolni?

dec. 5. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen utána kell menni annak, amit a nőgyógyász javasolt. Ha esetleg semmi nem igazolódik be, én csak arra tudok gyanakodni, hogy a babatervezés, babára várás, sikrtelen hónapok nagyon meg tudja viselni mentálisan a nőket és sajnos rengeteg testi tünetet tud ez okozni.
dec. 5. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tervezünk egyelőre babát,így ez teljesen kizárható. De köszönöm szépen a gyors választ!
dec. 5. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem így kezdődött pár éve a méhgyulladásom. Aztán hetek alatt komoly fájdalmaim lettek. A doki se látott UH-on semmit így nem kezelt. Csakhogy terhes voltam. Lett belőle egy magzatburokr gyulladás, egy idő előtti burokrepedés és egy 35 hetes koraszülés de egészséges kisfiam született hála égnek.A laboromat se vették komolyan pedig ott a süllyedés magas volt.Úgyhogy ha fájdalmaid vannak mindenképp járj utána!Ne hagyd magad lerázni.
dec. 6. 05:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom:( ez szörnyen hangzik

A babát sem látta az UH-n az orvos? Vagy magát a méhgyulladást nem?

A laborodnál milyen értékek voltak,amiből tudtad?

Nagyon szépen köszönöm a választ!

dec. 6. 07:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Megyek is hasi és kismedencei ultrahangra,remélem kiderül valami
dec. 6. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:

De már akkor igazolt terhesség volt bőven. 14 hetesen kezdődött egy húgyúti fertőzés fajult idáig.

Maga a gyulladás nem látszott. Labornál 0-20 között normális a vérsüllyedés nekem 54 volt. Terhesen állítólag megemelkedik alapból "picit." De én nem gondolnám, hogy ez pici volt és mellé még a tüneteim is ott voltak. Hála az égnek jól végződött mindez, hogy igazam volt a méhlepény szövettana igazolta.

dec. 6. 08:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnálom,hogy ezen kellett átesned,de örülök,hogy jól végződött!:)

Én amiatt vagyok tanácstalan,hogy “terhes tüneteket” észlelek magamon továbbra is,a mellemen is látok változást

De a múlt hét pénteki hcg vérvétel is <2 lett, pedig màr lassan 2hónapja volt az együttlét,de akkor mi lehet?

Ultrahangon az orvos 3mm-es méhnyálkahártyát látott a ciklus 11.napján, de a menstruàcióm már 2.hónapja gyengébb,kb két napig tart és az állaga is más…fogalmam sincs mi miatt lehet,de ez az állandó hasi fájdalom nem hagy nyugodni,nehéz a munkavégzés is

dec. 6. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:

A rövid menstruáció a vékony méhnyálkahártya miatt is lehet. Megeshet, hogy nem tud rendesen felépülni és e miatt fáj? 3mm az nagyon vékony.Egy kivizsgálás nem ártana illetve a vékony méhnyálkahártyára kérdezz rá mindenképp szerintem.

#3,6 voltam

dec. 6. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a nőgyógyász elég lerázós volt, így kb nem is mondott semmit erre,de megyek tovább mert fura ez nekem

Eddig semmi gondom nem volt a menstruációmmal,viszont azt tudom,hogy most menstruacio elott is csak 6mm-es volt

Köszönöm nagyon a választ!:)

dec. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!