Mi lehet ez a folyamatos tompa alhasi fàjdalom?
Október 20 óta gyötör alhasi tompa fàjdalom,előtte 14-én voltunk együtt a párommal (naptár szerint 17-én volt ovum)
Terhességre gyanakodtam,így csináltam teszteket,mind negatív,elmentem nőgyógyászhoz,aki semmit nem látott, hcg vérvétel eredménye <2
Tüneteim: fáradékonyság,folyamatos szomjúság,sűrű folyás,tompa,nem múló alhasi fájdalom,gyakori vizelési inger,mintha a méhem is duzzadt volna
Mi lehet ez ha nem terhesség? A nőgyógyász továbbirányított,de addig is tudnàtok esetleg valamit tanácsolni?
Sajnálom:( ez szörnyen hangzik
A babát sem látta az UH-n az orvos? Vagy magát a méhgyulladást nem?
A laborodnál milyen értékek voltak,amiből tudtad?
Nagyon szépen köszönöm a választ!
De már akkor igazolt terhesség volt bőven. 14 hetesen kezdődött egy húgyúti fertőzés fajult idáig.
Maga a gyulladás nem látszott. Labornál 0-20 között normális a vérsüllyedés nekem 54 volt. Terhesen állítólag megemelkedik alapból "picit." De én nem gondolnám, hogy ez pici volt és mellé még a tüneteim is ott voltak. Hála az égnek jól végződött mindez, hogy igazam volt a méhlepény szövettana igazolta.
Sajnálom,hogy ezen kellett átesned,de örülök,hogy jól végződött!:)
Én amiatt vagyok tanácstalan,hogy “terhes tüneteket” észlelek magamon továbbra is,a mellemen is látok változást
De a múlt hét pénteki hcg vérvétel is <2 lett, pedig màr lassan 2hónapja volt az együttlét,de akkor mi lehet?
Ultrahangon az orvos 3mm-es méhnyálkahártyát látott a ciklus 11.napján, de a menstruàcióm már 2.hónapja gyengébb,kb két napig tart és az állaga is más…fogalmam sincs mi miatt lehet,de ez az állandó hasi fájdalom nem hagy nyugodni,nehéz a munkavégzés is
A rövid menstruáció a vékony méhnyálkahártya miatt is lehet. Megeshet, hogy nem tud rendesen felépülni és e miatt fáj? 3mm az nagyon vékony.Egy kivizsgálás nem ártana illetve a vékony méhnyálkahártyára kérdezz rá mindenképp szerintem.
#3,6 voltam
Sajnos a nőgyógyász elég lerázós volt, így kb nem is mondott semmit erre,de megyek tovább mert fura ez nekem
Eddig semmi gondom nem volt a menstruációmmal,viszont azt tudom,hogy most menstruacio elott is csak 6mm-es volt
Köszönöm nagyon a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!