17 hetes várandós vagyok. Még mindig tart nálam a mindjárt megjön érzés, alhasi fájdalom, derékfájás, de nem folyamatosan (a derékfájás régen menstruáció alatt is volt). Kinek tart még ez az érzés? A többi lent.
nekem csak az állandó Magnosolv ivás jelentett változást, napi 1 tasak és azóta jól vagyok.:)
34hkm, 18. héten múlt el a magnéziumtól
Igen, valószínűleg a terhesség egész idejét végig fogja ez kísérni, hol enyhébben, hol erősebben, de ez normális mindenki szerint. Az én orvosom is ezt mondta, a védőnő is, meg az összes ismerős, aki már túl van egy-két gyerekváráson. Bár én még csak 13 hetes vagyok, de minden nap érzem.
Én mindennap szedek magnéziumot, nem csak néha és az sokat enyhít, segít. Én magne+B6-ot szedek, naponta 3-4 szemet, attól függ, hogy mennyire kellemetlen a tünet. Nem kell pont magneB6, válaszd azt, amelyik szimpi.
Próbáld ki, térj át a rendszeres szedésre, meglátod jobb lesz.
Én is Magnosolvot iszok, ezt ajánlották, de úgy érzem, nem ér semmit. De lehet, csak azért van így, mert nem iszom minden nap?
Szerintetek jobb lenne rendszeresen inni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!