24-én, pénteken volt a 3. lombik beültetésem,3 pici sejtet kaptam vissza. Hétfő óta fáj a hasam, mint menstruáció előtt. Kisebb kihagyásokkal, de majdnem folyamatosan fáj. Reménykedhetek még? Volt vkinek ilyen érzése, és sikerült a baba?
Ne keseredj el!
Pihenj, ha tudsz és csak pozitívan! Úgy tudom, érdemes több fehérjét enni ilyenkor.
Bár én 5 hetesen görcsöltem és véreztem, megmaradt a 2-ből 1 és most 21 hónapos a fiunk.
Két beültetésem volt, az első után csak szurkálásokat éreztem, meg tipikus "beágyazódásos" tüneteket, amiket itt is írnak néha. nem sikerült.
A másodiknál meg menstruációs görcseim voltak csak, és el is könyveltem, hogy nem sikerült ez sem. A fiam 3 hónapos :) úgyhogy ez nem jelent még semmit
Pihenj, de ne feküdj sokat (az rontja a méh vérellátását), és tényleg egyél sok fehérjét, és nagyon folyadék!! drukkolok
Sziasztok!
Tegnap volt egy kicsit jobb napom,de ma is folyamatosan fáj a hasam.Fáj,és olyan,mintha bent +folyna" vmi... Ma is bőgtem egy csomót,ma volt egy hete a beültetés,nem merek tesztelni,félek a csalódástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!