24-én, pénteken volt a 3. lombik beültetésem,3 pici sejtet kaptam vissza. Hétfő óta fáj a hasam, mint menstruáció előtt. Kisebb kihagyásokkal, de majdnem folyamatosan fáj. Reménykedhetek még? Volt vkinek ilyen érzése, és sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve,szerettem volna,ha ez most sikerül,annyi mindent megtettem érte...2014. jan. 29. 21:55
11/24 anonim válasza:
Nyugalom, nekem is volt ilyen erzesem babasan, meg tampont is tettem be, azt hittem tuti megjon. Nagyon szoritok...
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 31. 22:53
13/24 anonim válasza:
mi a helyzet kérdező?Teszteltél már?
14/24 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál.Még nem mertem tesztelni,de szerintem nem sikerült,tegnap barnáztam,vagy mi volt,azóta semmi,ha nem jön meg addig,pénteken akarok tesztelni.Félek.
2014. febr. 4. 12:17
15/24 anonim válasza:
azért a barnázás lehet jó jel is. egyáltalán nem biztos hogy meg fog jönni, föleg igy hogy azóta semmi. Renegteg nönek van a terhesség elején ilyen. Tudod hogy fontos a pozitív hozzáállás. IGENIS SIKERÜLT. Én tuti tesztelnék már a helyedben én utálom a bizonytalanságot. Lehet feleslegesen idegesited csak magadat. Bár tutom sok igy vannak vele, sokan meg tesztelnek amint lehet.
16/24 anonim válasza:
Na, elmúlt a barnázás?? Nagyon szurkolok..
17/24 A kérdező kommentje:
Hétfőn volt a barnázás du.1x, azóta semmi,csak a hasam fájdogálgat időközönként.Veszek egy tesztet. :)
2014. febr. 5. 10:22
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat!
2014. febr. 5. 10:23
19/24 anonim válasza:
Nagyon biztató amit irtál, akkor majd számolj be az eredményről. :D
20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok mindenkinek! Ma teszteltem reggel,és POZITÍV lett!Igaz halványabb a tesztcsík,de ott van!Lombikos anyukák,segítenétek abban,hogy az utrogestánt,prednisolont tovább kell még szedem-e?A dokit még csak a jövő7 pénteken kell hívnom.
2014. febr. 7. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!