Császár után 5 héttel rá szabad tenni a babát a hasamra?
Közvetlenül császár után már homokzsákot tesznek rá az őrzőben,hogy tisztuljon a méh.
Ha akkor nem árt,később sem fog.
A kórházban hány kg-s homokzsákot tesznek a hasra?
Enyhe kötényhasam lett :(
Nagyon nagy volt a pocakom és lentről növekedett .
Ha ráteszem a babát a hasamra mint "nehezék" attól visszább megy ?
Néha még fáj a hasam .
Haskötőt ilyenkor még fel lehet tenni vagy felesleges?
köszönöm,ezt tudom de az hány kg kb.
3,5 kg a babám .
Hát nem mindenhol teszik fel pedig érdemes lenne...
Nekem első gyereknél a nővér csak úgy rámdobta a homokzsákot mintha valami szemetet dobott volna ki ...:(
Még is lett a következménye mert valami dió nagyságu pukli lett a bal oldalamon amit csak varratszedés után vettem észre itthon ,Doki sem szólt ...:(
Bár lehet nem ettől volt nem tudom de szerintem ettől mert most nincs szépen tették rám a nehezéket.
Sajnos nem tudtam neki szólni mert még sokkban voltam .
Utána meg a baba miatt felejtettem el szólni neki hogy ezt hogy képzelte...:((
Húú ..nagyon mérges voltam .
Mindegy ez már a multé 11 volt ...
4!
Azért teszik a hasra, hogy nyomja kifelé a vért,meg húzódjon össze a méh. Mert ugye a nagy összehúzódások elmaradnak császárnál.
Nem a kötényhas ellen kell a leszorító...sőt arra pont nem jó, mert dolgoznia kell az izomnak, ha leszorítod nem dolgozik lassabb a regenerálódás. A kötényhas ritkán szűnik meg teljesen. Nagyon sok mindentől függ, nagyrészt genetika is. A bőr nyúlik meg, az meg nem mindig képes teljes visszahúzódásra, van neki azért határa.
Napok óta ezen pörögsz, kiírtál már vagy 4 kérdést. Anya lettél változott a tested. Ha nem tetszik, egy év múlva ott lesz a plasztika. 3 hónap után lehet tornázni és majd utána kezdj pánikolni, ha 9 hónap után sem áll vissza annyira, hogy tetszen. Most nem a tested az első, hanem a babád. Vagy bikiniversenyre akarsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!