Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után 5 héttel rá...

Császár után 5 héttel rá szabad tenni a babát a hasamra?

Figyelt kérdés

#has,baba
dec. 6. 07:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Közvetlenül császár után már homokzsákot tesznek rá az őrzőben,hogy tisztuljon a méh.

Ha akkor nem árt,később sem fog.

dec. 6. 07:08
 2/16 A kérdező kommentje:

A kórházban hány kg-s homokzsákot tesznek a hasra?

Enyhe kötényhasam lett :(

Nagyon nagy volt a pocakom és lentről növekedett .

Ha ráteszem a babát a hasamra mint "nehezék" attól visszább megy ?

Néha még fáj a hasam .

Haskötőt ilyenkor még fel lehet tenni vagy felesleges?

dec. 6. 07:15
 3/16 A kérdező kommentje:

köszönöm,ezt tudom de az hány kg kb.

3,5 kg a babám .

dec. 6. 07:17
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
Ilyenről se hallottam még, amit az egyes ír...
dec. 6. 07:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom most divat-e meg, de anyukam peldaul kapott anno homokzsakot.
dec. 6. 07:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam. Idén szültem. Nem is homokzsák volt, hanem valami jégaku vagy nem tudom, mert bazi hideg volt. Az az érzés jött vissza először, hogy marhán hideg, ami a hasamon van. Aztán kezdett fájni.
dec. 6. 07:38
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát nem mindenhol teszik fel pedig érdemes lenne...

Nekem első gyereknél a nővér csak úgy rámdobta a homokzsákot mintha valami szemetet dobott volna ki ...:(

Még is lett a következménye mert valami dió nagyságu pukli lett a bal oldalamon amit csak varratszedés után vettem észre itthon ,Doki sem szólt ...:(

Bár lehet nem ettől volt nem tudom de szerintem ettől mert most nincs szépen tették rám a nehezéket.

Sajnos nem tudtam neki szólni mert még sokkban voltam .

Utána meg a baba miatt felejtettem el szólni neki hogy ezt hogy képzelte...:((

Húú ..nagyon mérges voltam .

Mindegy ez már a multé 11 volt ...

dec. 6. 07:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

4!

Azért teszik a hasra, hogy nyomja kifelé a vért,meg húzódjon össze a méh. Mert ugye a nagy összehúzódások elmaradnak császárnál.

dec. 6. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért nem raktam rá, mert kipróbáltam és úgy megrudta a hegem, hogy azt hittem besz@rok.
dec. 6. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kötényhas ellen kell a leszorító...sőt arra pont nem jó, mert dolgoznia kell az izomnak, ha leszorítod nem dolgozik lassabb a regenerálódás. A kötényhas ritkán szűnik meg teljesen. Nagyon sok mindentől függ, nagyrészt genetika is. A bőr nyúlik meg, az meg nem mindig képes teljes visszahúzódásra, van neki azért határa.

Napok óta ezen pörögsz, kiírtál már vagy 4 kérdést. Anya lettél változott a tested. Ha nem tetszik, egy év múlva ott lesz a plasztika. 3 hónap után lehet tornázni és majd utána kezdj pánikolni, ha 9 hónap után sem áll vissza annyira, hogy tetszen. Most nem a tested az első, hanem a babád. Vagy bikiniversenyre akarsz menni?

dec. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!