Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császár után mikor lehet...

Császár után mikor lehet hasleszorítót használni?

Figyelt kérdés

Császárosoknak nem szabad használni a seb,a szervek összenövése és az izmok szétnyílása miatt mert elernyed,de valahol (császárvonal.hu de nem biztos)azt olvastam hogy 4-6 dik hètig lehet feltenni 2-3 órára.

Van még értelme?

4 és fél hete szültem kicsit rálog a hegre néha még fájdogál egy kicsit a hasam.

Vékony testalkatú vagyok viszont 12 kg híztam azóta lement 5 kg most 62 kg vagyok.

dec. 5. 16:20
 1/2 A kérdező kommentje:
Félek hogy nem fog visszahúzodni a hasam hogy lógós marad ,meg mèg érzem a méhem hogy nem ment még vissza és kéménynek is érzem a vágás feletti részen ...tudom még korai de érdekel kinek mikorra ált vissza .
dec. 5. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Eddig két császárom volt, nem használtam, pont mert ezt mondták, hogy a hasizom dolgozzon csak. Erre a mostani gyógytornász a harmadik császár előtt meg azzal jött, hogy majd feltétlenül használjam, mert sérvem lesz annyira szét vagyok nyílva, de csak a 4. hétig van értelme.

A kötőszöveti gyengeségen ez nem fog segíteni, ott a bőrödnek kell visszahúzódnia. Erre max. ilyen vitaminok, hidratálás, hyaluron, kollagén... De ami 9 hónap alatt nyúlt ki, annak több időt kell hagyni, még ne ess kétségbe, hogy így marad, sokat fog változni.

dec. 5. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!