Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor volt az első “terhestüne...

Mikor volt az első “terhestünet” vagy inkább megérzés mikor terhesek voltatok/vagytok? És mik voltak azok? Hogy ez most más mint eddig.

Figyelt kérdés
tegnap 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Fajt a hasam menstruacio elott 3 nappal, de a mellem nem.

Nekem mindig a mellem faj es a hasam nem, igy rogton jott a gondolat, hogy na most talan sikerult.

Teszteltem es pozi lett.

tegnap 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Fura gyenge menstruáció két hónapban. Anyukám jött rá, hogy terhes lehetek, én nem.
tegnap 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:

2 es, irigylem az ilyen anya - lanya kapcsolatokat.

Az enyemnek azt sem mertem megmondani mikor megjott 14 evesen, most meg azt sem tudja, hogy nemreg mutottek rakkal.

tegnap 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi tünet nem volt, csak volt egy olyan érzésem, hogy most sikerülhetett.

Volt 2 kémiai terhességem, azoknál fájt a mellem, amiből baba született annál a terhességnél nem fájt semmim.

tegnap 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Semmi egyértelmű tünet nem volt, csak volt aznapra vagy másnapra (már nem emlékszem pontosan) időpontom a nőgyógyászhoz, és gondoltam, hogy lövök egy tesztet a biztonság kedvéért. Azt hiszem, hogy 27. ciklusnap volt, szinte egyforma volt a két csík 😀
tegnap 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Rég nem jött meg és mivel vettem be escapellét gondoltam leellenőrzöm...
tegnap 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Én akkor már rég túl voltam a tünetek keresgélésén. Előtte volt egy terhességem, ahol az volt A JEL, hogy úgy fájt a hasam, mint amikor megjött, de nem jött, pedig nekem aznap mindig meg szokott, amikor fáj. Sajnos, az vetélés lett. Na, de onnantól ez majdnem minden hónapban így lett☹️ Volt, hogy már napokkal előtte fájt.

Végül fura volt, mert én azt hittem, abban a hónapban ovum se volt, mert amikor "szokott", totál negatív volt az ovu tesztem. De pont abban a hónapban nézettem progreszteront, az meg magas lett, tehát volt. Igen ám, de későn, mert egy próbálkozás volt és ovum utána még napokig biztosan nem volt. Szóval arra számítottam, hogy késni fog. De fő az optimizmus, én egy hétfői nap még úgy mentem edzésre, hogy reggel lőttem egy tesztet, nehogy azon múljon 🤣 Természetesen hómező volt. (Utólag számolva, épp csak 1 héttel volt ovu után.) Közben az orvossal meg volt beszélve, hogy menstruáció után megnéz, hogy kitűzze a műtét időpontját, ami következő hónapban lett volna, utána pedig lombik. De a karácsony is közeledett, mondom, marha jó, így meg se tud nézni, megint húzódik tovább. Szóval magam se tudom, milyen indíttatásból, mert egy teszttől nem fog hamarabb megjönni, de még azon a héten pénteken is teszteltem egyet, hogy hétfőn felhívjam az orvost, hogy mondja meg, mi legyen, mert menstruáció után rögtön nem tudok menni, hisz karácsony lesz. Tényleg nem tudtam, ugyanis nem jött meg. Utána még több, mint egy évig 🤣 Szóval tünet semmi nem volt, de valahogy éreztem a lehetetlent. Még a legjobb barátnőm is hülyének nézett. Pedig ő mindig azzal zsibbasztott, hogy tuti, terhes vagyok. Na, akkor mondta, hogy jól van, őt ne hülyítsem, hát, tudja, hogy nem is volt ovum😂

tegnap 23:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!