6hét+4 naposan volt már szívhang a babátoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos már csak egy szabad időpontja volt az orvosomnak és akkor 6hét+4napos várandós leszek. Kicsit aggódom, hogy akkor lesz e már szívhang. Jobban szerettem volna 7-8 hét között menni. Első babám lesz :) Köszi a válaszokat!nov. 20. 19:02
11/19 anonim válasza:
Nekem pontos ovu és együttlét időponttal 6+0-n volt már :)
12/19 anonim válasza:
Nem tudom, pontosan mennyi voltam, de embrió 5,17mm. "Van valamiféle pulzálás, de ezt még nem szoktuk szívhangnak venni." 8 nap múlva hívott vissza. 10mm embrió az egyértelmű szívhang. 7+0-nak felelt meg.
13/19 anonim válasza:
3+5 voltam a szokásos éves szűrésen, aznap reggel lett pozitív egy esedékes menzesz előtti teszt. Azt mondta a doki, hogy 6+5 menjek vissza, mert akkor már lennie kell szívhangnak, egy héttel előtte is lehet, de az nem biztos.
6+5 mentem vissza és megvolt a szívhang valóban.
14/19 anonim válasza:
Nekem lombik baba így minden dátum pontos.
6+1 3.1mm-s embrió volt szívhanggal 🥰
15/19 anonim válasza:
6+2-nél (14. napon volt pozi az ovuteszt), volt szívhang 6.8 mm volt a CRL. :)
16/19 anonim válasza:
6+1 -nél erős szívhang volt már❤️❤️❤️ Most itt alszik mellettem, 2 hónapos
17/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok, meg volt az ultrahang☺️ 7 mm a kis babó. A szívét még nem hallgattuk meg, de láttuk, hogy nagyon szépen működik 🥰 köszönöm mindenkinek a válaszát🩷
dec. 3. 20:35
18/19 anonim válasza:
Szia az nagyon jó 🥰 amúgy 2es vagyok én ma megyek 6+3 vagyok ,remélem nekem is hasonlókat fognak látni 🤗 3.baba de most is nagyon izgulok
19/19 anonim válasza:
Szia az előző vagyok ,gondoltam csatlakozom én is és elmondom a fejleményeket , ma este voltam elvileg 6+3 ultrahang szerint 6+1 , van szivhang hallhattam is , 5mm a picike 🤗💜💙
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!