Sziasztok, sajnos már csak egy szabad időpontja volt az orvosomnak és akkor 6hét+4napos várandós leszek. Kicsit aggódom, hogy akkor lesz e már szívhang. Jobban szerettem volna 7-8 hét között menni. Első babám lesz :) Köszi a válaszokat!
Szia! Én 2 hét múlva tervezek menni 6+3 (itt csak minden szerdán van az orvos aki normális) nekem már a harmadik baba de úgy emlékszem a két kislányommal is volt valamikor 6het környékén, meg nem mondom pontosan hányadik nap de majd megnézem a kisebbik papirjain
Nagyon türelmetlen vagyok mert az előző kettővel mentem hamar és csak vissza, vissza kellett menni így kivarok
De szerintem most jobban aggódom mint az előző kettővel,sajnos mostanában túl sokat olvasok neten.Elso kettővel szinte semmit akkor úgy voltam vele terhes lettem aztán megszületik
Most csak olvasok és olvasok, ès parázok
nov. 20. 19:21
3/19 anonim válasza:
Előző vagyok ,6+3 leszek a vizsgálaton ha minden igaz *bocsi*
nov. 20. 19:29
4/19 anonim válasza:
30 feletti ciklushosszal nem biztos, hogy lesz szívhang, ha 30 napnál rövidebb a ciklushossz, akkor kell legyen már szívhang. Ha volt követve az ovud, akkor kb így állja meg a helyét. Nekem 34 napos ciklusom lett volna. 6+1-nél mentem mensi szerint, de nyilván egy héttel korábban voltam az ciklusom miatt...így csak üres petezsák volt.
nov. 20. 19:33
5/19 anonim válasza:
Az előző terhességemnél 6+2 voltam, még nem volt szívhang. A ciklusom nem 28, hanem inkább 30-31 napos. A mostaninál 7+1 voltam, akkor már volt.
nov. 20. 19:55
6/19 A kérdező kommentje:
Október 31-November 1 ekkor voltak pozitív ovu tesztjeim, azaz a 14-15 ciklusnapon. Az előző ciklusaim mióta próbálkozunk 28-30-31-27 naposak voltak. Ezek alapján szerinted 4-es?
Többieknek köszi a választ ☺️
nov. 20. 19:56
7/19 anonim válasza:
Ez alapján nagy az esély, hogy lesz szívhang. Drukkolok :)
4#
nov. 20. 20:01
8/19 anonim válasza:
Pont ekkor voltam első gyermekemmel, már volt szívhang.
nov. 20. 20:21
9/19 anonim válasza:
Nekem 6+2nel már volt 💓
nov. 20. 20:53
10/19 anonim válasza:
Nekem is volt 6+1-nél, 4mm babóca szívdobogással 🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!