Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket csináltatok a szülés...

Miket csináltatok a szülés utáni időszakban a kórházban?

Figyelt kérdés

Az első lányomnál a férjem reggel bejött hozzánk és este ment haza.

Most a második gyermekemnél ez nem feltétlenül lesz így, hiszen itt van a kislányom akivel majd lennie kell.

Ti mivel foglaltátok el magatokat bent abban a pár napban?

Tudtatok pl nyugodtan olvasni ha többen voltatok egy szobában?

Mihez lehet kezdeni bent? Császáros leszek,mászkálni sem sokat tudok majd.

nov. 17. 14:45
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nyilván túléli. De nem a fizikai szükségletek csak a fontosak. De láthatóan fel sem fogod, mennyire fontos egy babának az anya közelsége. És ez már igazolt TÉNY.

nov. 20. 13:25
 52/53 anonim ***** válasza:
100%

49-es a tökéletes példája annak, miért nem kéne ezt a falusi CSOK programot is ennyire erőltetni...

Született, ahová született, oké. Otthon azt látta, hogy a nőnek csend a neve, a gyereknevelés öröklődik anyáról anyára, neki az anyósa ezt tanította, hogy a baba 2 éves korig nem számít, addig etesse, tegye tisztába és ennyi, nem igényel törődést. Ő nem mer vele szembe menni, hiszen mégis csak ott élnek anyósékkal, amíg a kis kádár-kockát lakhatóvá nem teszik, amit vehettek, a szülésért cserébe. Így elhiszi, amit az anyósától lát. Apuka, mint olyan, nem létezik, mert vagy 12 órázik valahol, vagy kint van a földeken. Hetente 2x 30 percig foglalkozik a gyerekkel, mert hát mégis csak Pistike viszi tovább a családnak a nevét, büszke rá valahol. Igaz, hogy nem kellett volna még gyerek nekik, mert vakon vannak az egésszel kapcsolatban, de házasok voltam már fél éve és a szomszéd Marika is gyakran kérdezte, mikor jön már az unoka, így hát ez az élet rendje.

És nem is az a baj, hogy buták, hanem, hogy hiába írják le neki, mi a gond ezzel, képtelen utánanézni.

nov. 20. 13:42
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

Én akit azért csesztek le, mert mikof fürödni mentem be toltam magammal a babát és nem "adtam le" csak lesek itt milyen anyák vannak. 😳

Az a szegény gyerek bennetek fejlődött 9 hónapig, hogyan tudtatok nyugodtan aludni vagy bármi, úgy, hogy nem volt veletek.

A harmadik nekem is császár volt, de ahogy felállítottak onnantól ki sem vittem a szobából.

nov. 22. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!