Leírnátok, hogy - így utólag visszagondolva - miben voltatok mások, mit csináltatok másként a szülés előtti napokban?
13:53as vagyok! Félreértelmeztem a kérdést! (Úgy értettem,hogy mit csinálnék másként)!
A kérdésedre válaszolva,nem voltam más,ugyanúgy csináltam mindent az utolsó pillanatig.
Én síkideg voltam, mert túlhordtam 6 nappal. De amúgy minden ugyanaz volt, mint máskor: jártunk a játszótérre a nagylányommal, takarítottunk, főztünk, semmi extra.
Este szültem, még aznap egész nap sem éreztem semmit. Még orvosnál is voltam, ott sem volt semmi, azon kívül, hogy megbeszéltük, hogy másnap beindítja a szülést. Erre megijedt a babám, én délután jöttek a fájások :)
Gyanútlanul ültem itt a gép előtt, olvasgattam a gyakorit, a lányom aludt, aztán jöttek a fájások... :)
Én október 8-án még vásárolgattam, nem éreztem semmit, csináltam mindent ugyanúgy mint addig. Aztán 9-én szültem. :)
Az egyetlen különbség talán az volt, hogy sokkal többet ettem az utolsó 1 hétben, mint előtte.
S talán a babámat is picit kevesebbet éreztem mozogni, bár még így is nagyon aktív volt a vajúdásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!