Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miket csináltatok a szülés...

Miket csináltatok a szülés utáni időszakban a kórházban?

Figyelt kérdés

Az első lányomnál a férjem reggel bejött hozzánk és este ment haza.

Most a második gyermekemnél ez nem feltétlenül lesz így, hiszen itt van a kislányom akivel majd lennie kell.

Ti mivel foglaltátok el magatokat bent abban a pár napban?

Tudtatok pl nyugodtan olvasni ha többen voltatok egy szobában?

Mihez lehet kezdeni bent? Császáros leszek,mászkálni sem sokat tudok majd.

nov. 17. 14:45
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%
39es ugy latszik magadbol indulsz ko. Az okleveles diplomas apoloknak 100x a kezebe adom mint nemelyik rokonnak. Vedono es haziorvos se foghatta meg? Gondolom apuka sem otthon. Vicc.:) a korhazban nem csak anyukara szamit a baba 40es,pont azert van ott a szemelyzet. Van nekem is ketto, mindenkinel ugyanugy ittak a tapszert.:)
nov. 19. 18:39
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
41# Hogy jön ide az orvos, hogy megfogja ahhoz, hogy hazamegyek e hajat mosni szülés után vagy nem? Egyébként pont ilyen idióták miatt van ennyi bent hagyott gyermek. Az ápolónők, orvosok kedvence az ilyen, amennyi köpködést elmondanak ilyen nőkre, az egy élmény. Gyermekosztályon volt aki bent hagyta a 2 évest karacsonyra is, akitől el se köszönt, pedig simán hazaengedték csak közölte nem ér rá, nem tudja még mikor tudna, dehát anyunak fontosabb volt más, mint a saját gyereke. A gyerek meg sírt, de igen igazad van, jobb helye volt a nővéreknél, mint a saját anyjánál. Sokkal szuperebb volt bent üvölteni egyedül, mikor senki nem ért rá foglalkozni vele. De mondjuk egy ilyen anyánál ez a helyzet is jobb, igaz. Ráadásul végtelen értetlen vagy, hogy összehasonlítod a benti 48-72 órát azzal, hogy otthon kinek adod oda és kinek nem. De mint írtam, mindent értek, láttam elég ilyen szintet már.
nov. 19. 18:47
 43/53 anonim ***** válasza:
És nekem is van kettő, szoktak mamázni, apuka pedig teljes jogú szülője, ettől még egyiket se hagytam bent magára abba a kemény 72 órába, sőt az elsőnél 6 napig voltunk bent. De mondom, van egy szint, amit le is írtál az pont az, akiknél ez normális.
nov. 19. 18:52
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

41-es, látszik, a szövegértés nem az erősséged... :D

Ismeretleneket írtam, nem apukát, aki ugyanolyan szülő, mint én.

És igen, ha orvoshoz viszem, akkor is ott vagyok vele végig, nem hagyom magára, pedig már nem újszülött, hanem 3 éves "nagylány".

De, ha szerinted a gyerekvállalás csak annyi, hogy igya a gyerek a tápszert és jó napot, akkor nem értem, minek kellett gyerek, kettő is... Viszont úgy érzem, ez már a tipikus esete annak, hogy "egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá", kár beléd a szó.

nov. 19. 22:49
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt követendőnek beállítani, hogy valaki egy újszülött mellől elhúz fél napra, nekem elég meredek. Én írtam azt, hogy naponta egyszer, amikor elaludt, betoltam a csecsemősökhöz, hogy nyugodtan tudjak tisztálkodni, szóval igen, én is kihasználtam, hogy lehetőségem van olyan felügyeletére bízni, akinek ez a szakmája. Nekem az is belefér, ha szülés és az aranyóra után, amíg a baba alszik - jó esetben - egy hosszabbat, anyuka is pihen és addig a baba is a csecsemőn van. Az elsőnél meg is mondták, hogy viszik, pihenjek nyugodtan, amint felébred, odahozzák nekem (rossz állapotban voltam). De hogy valaki szül és az újszülöttet tartósan betolja oda, azzal a hozzáállással hogy cumiztatni, tápszerezni más is tudja... azért mégiscsak, kinek a gyereke? Ha EÜ ok van rá, pl. kék fény az természetesen más helyzet. Ráadásul az anya helyzeti előnyben van, mert az ő hangját, illatát már ismeri a baba, szoptat is, nem értem, miért nyugodna meg jobban egy vad idegennél. Még úgy is, hogy a másodiknál tényleg nagyon rendes csecsemős nővéreket fogtunk ki, az enyém ráadásul olyan kis pöttöm volt, hogy extrán babusgatták. Nem mellesleg: a szobában csak a szobatársakat veri fel a baba, de a csecsemősöknél az összes többi babát is. A szobában 1 babára 1 anyuka jut, a csecsemőn a sok babára néhány nővér. Oké, hogy profik, de nincs nyolc karjuk, hogy egyszerre az összes babával tudjanak foglalkozni.
nov. 19. 22:55
 46/53 anonim ***** válasza:
0%

Nem kovetendo pelda otthagyni, csak elofordul latod. Az anyukak tultoljak, mint lathato. Azt hiszik hogy nelkuluk meg is halt a baba,pedig hat nem igy van. En realista vagyok,nem eltem cukormazas felhoban meg rozsazsin kodben sosem. Ezen felesleges vitazni. Semmi jelentosege,hogy abban a 3 napban ki mennyit van vele vagy nem.

Utolso pedig idegennel is megnyugodtak mert nem volt az apolo faradt,nyugos,idegbeteg. Csendben fekudt mind a tilitoliban. Az tobbet szamit,mint h az anya tartja-e vagy nem.

nov. 20. 08:24
 47/53 anonim ***** válasza:
77%

Semmi jelentosege,hogy abban a 3 napban ki mennyit van vele vagy nem.

Ez nem így van. Már az első perctől fontos nekik a testközelség, hiszen 9 hónapig körülölelte őket a méh, meleg volt, állandó ellátást kaptak, majd kijönnek, hideg van, éles a fény, élesek a hangok, emészteni kell, éhes lesz, idegen szagok vannak, és csak az anyját ismeri. Ha még ő is tojik rá, az az igazán rossz dolog.

nov. 20. 09:41
 48/53 anonim ***** válasza:
84%

46-os, te nem realista vagy, hanem egyszerű, mint egy marék föld.

Tudom, úgysem teszed, de ha időd engedi a sok horkolás mellett, olvasgass picit a 4. trimeszterről, utána pedig szégyelld el magad mélységesen.

nov. 20. 12:08
 49/53 anonim ***** válasza:
0%
Nah a sok ősanya összegyűlt. 4.trimeszter. :D
nov. 20. 13:16
 50/53 anonim ***** válasza:
89%

Igen, pontosan ilyen reakcióra számítottunk tőled. :)

Kitalálom, BAZ megye? 8 általános azért összejött?

nov. 20. 13:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!