Miket csináltatok a szülés utáni időszakban a kórházban?
Az első lányomnál a férjem reggel bejött hozzánk és este ment haza.
Most a második gyermekemnél ez nem feltétlenül lesz így, hiszen itt van a kislányom akivel majd lennie kell.
Ti mivel foglaltátok el magatokat bent abban a pár napban?
Tudtatok pl nyugodtan olvasni ha többen voltatok egy szobában?
Mihez lehet kezdeni bent? Császáros leszek,mászkálni sem sokat tudok majd.
41-es, látszik, a szövegértés nem az erősséged... :D
Ismeretleneket írtam, nem apukát, aki ugyanolyan szülő, mint én.
És igen, ha orvoshoz viszem, akkor is ott vagyok vele végig, nem hagyom magára, pedig már nem újszülött, hanem 3 éves "nagylány".
De, ha szerinted a gyerekvállalás csak annyi, hogy igya a gyerek a tápszert és jó napot, akkor nem értem, minek kellett gyerek, kettő is... Viszont úgy érzem, ez már a tipikus esete annak, hogy "egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá", kár beléd a szó.
Nem kovetendo pelda otthagyni, csak elofordul latod. Az anyukak tultoljak, mint lathato. Azt hiszik hogy nelkuluk meg is halt a baba,pedig hat nem igy van. En realista vagyok,nem eltem cukormazas felhoban meg rozsazsin kodben sosem. Ezen felesleges vitazni. Semmi jelentosege,hogy abban a 3 napban ki mennyit van vele vagy nem.
Utolso pedig idegennel is megnyugodtak mert nem volt az apolo faradt,nyugos,idegbeteg. Csendben fekudt mind a tilitoliban. Az tobbet szamit,mint h az anya tartja-e vagy nem.
Semmi jelentosege,hogy abban a 3 napban ki mennyit van vele vagy nem.
Ez nem így van. Már az első perctől fontos nekik a testközelség, hiszen 9 hónapig körülölelte őket a méh, meleg volt, állandó ellátást kaptak, majd kijönnek, hideg van, éles a fény, élesek a hangok, emészteni kell, éhes lesz, idegen szagok vannak, és csak az anyját ismeri. Ha még ő is tojik rá, az az igazán rossz dolog.
46-os, te nem realista vagy, hanem egyszerű, mint egy marék föld.
Tudom, úgysem teszed, de ha időd engedi a sok horkolás mellett, olvasgass picit a 4. trimeszterről, utána pedig szégyelld el magad mélységesen.
Igen, pontosan ilyen reakcióra számítottunk tőled. :)
Kitalálom, BAZ megye? 8 általános azért összejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!