Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után mikor adtátok oda...

Szülés után mikor adtátok oda az orvosnak, szülésznőnek a pénzt? A személyzetnek csináltatok külön ajándékcsomagot?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Varratszedésnél adtam oda a pénzt a dokimnak. Császárom volt, nem fogadtam szülésznőt, azt sem tudom ki volt bent... a személyzetnek nem adtam, mert mire kijöttem (4. nap) már más volt.
2009. nov. 18. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Mi szülés után amikor még be jött hozzánk a szobába.

A szülésznőnek amikor mentem haza egy kis ajándék csomagot csináltattunk!

2009. nov. 18. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem volt varratszedésem, így akkor adtam oda az orvosnak a csekélyke hálapénzt, mikor bejött megnézni, hogy vagyok. Szülésznő, nővérek nem kaptak semmit. /Senki nem fogadott volt./
2009. nov. 18. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Én akkor adtam oda amikor a zárójelentés kiadása előtt még utoljára megvizsgált. Elég hülyén jött ki mert a férjem csak akkor ért oda a pénzzel, amikor még a vizsgálóban voltam, így a folyosón adtuk neki a borítékot, de szerencsére nem volt ott senki más. Azért a 6 hetes kontrollon az asszisztensnő diszkréten kivonult telefonálni, szóval gondolom sokan akkor adják. Szülésznőm nem volt és mivel reggel fél 7-től majdnem éjfélig vajúdtam több szülésznőt is elfogyasztottam, a vége meg sajna császár lett, így igazából nem is volt a szülésznőknek velem sok dolguk.

A személyzet pedig annyira vegyes volt, hogy nekik nem adtunk semmit.

2009. nov. 18. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Én is varratszedéskor adtam neki oda a pénzt!(Császár)

a szülésznőnek és a nővéreknek pedig ajándékcsomagot csináltattam!(csak a dokim volt fogadott)

2009. nov. 18. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Nekem csak a dokim volt fogadott, neki a varratszedéskor. Mi adtunk a szülésznőnek is valamennyit annak ellenére, hogy nem fogadott volt, végig bent volt szinte, és sokat segített, ill. egy két nővérkének (csecsemősnek) is, akik aranyosak voltak egy minimális összeget.
2009. nov. 18. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
A szulesznonek a ferjem vitte be rogton a szules utan 1 oraval, a dokinak akkor adta oda, mielott hazmentunk. Mi csinaltunk a novereknek is egy nagy ajandekcsomagot, mert nagyon kedves volt mindenki es mivel en is nover vagyok, tudom, hogy milyen jol tud ez a gesztus esni.
2009. nov. 18. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem lehet fogadni orvost,így nem adtam pénzt!

A 6 szülésznőt "fogyasztottam" a 18 órás vajúdás alatt,sok dolguk nem volt velem,még gézgalacsinokat is volt idejük csinálni!

Végül császár lett!

10 napot voltunk benn-sajnos kicsim kapott fertőzést, mert sokáig magzatvíz nélkül volt,utána én lázasodtam be!

A nővérek és a csecsemősök nagyon kedvesek és segítőkészek voltak,lehet,hogy már az agyukra mentem,mert mindig kérdeztem,meg segítséget kértem a szoptatáshoz,de első gyerekes anyuka vagyok!

A férjem csináltatott két csomagot,amiben csoki,kávé,tea és egy kis gümölcs volt,én az adtam!

Szerintem ennyit igazán megérdemeltek!

2009. nov. 18. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!