Szülés után mikor adtátok oda az orvosnak, szülésznőnek a pénzt? A személyzetnek csináltatok külön ajándékcsomagot?
Mi szülés után amikor még be jött hozzánk a szobába.
A szülésznőnek amikor mentem haza egy kis ajándék csomagot csináltattunk!
Én akkor adtam oda amikor a zárójelentés kiadása előtt még utoljára megvizsgált. Elég hülyén jött ki mert a férjem csak akkor ért oda a pénzzel, amikor még a vizsgálóban voltam, így a folyosón adtuk neki a borítékot, de szerencsére nem volt ott senki más. Azért a 6 hetes kontrollon az asszisztensnő diszkréten kivonult telefonálni, szóval gondolom sokan akkor adják. Szülésznőm nem volt és mivel reggel fél 7-től majdnem éjfélig vajúdtam több szülésznőt is elfogyasztottam, a vége meg sajna császár lett, így igazából nem is volt a szülésznőknek velem sok dolguk.
A személyzet pedig annyira vegyes volt, hogy nekik nem adtunk semmit.
Szia!
Én is varratszedéskor adtam neki oda a pénzt!(Császár)
a szülésznőnek és a nővéreknek pedig ajándékcsomagot csináltattam!(csak a dokim volt fogadott)
Nálunk nem lehet fogadni orvost,így nem adtam pénzt!
A 6 szülésznőt "fogyasztottam" a 18 órás vajúdás alatt,sok dolguk nem volt velem,még gézgalacsinokat is volt idejük csinálni!
Végül császár lett!
10 napot voltunk benn-sajnos kicsim kapott fertőzést, mert sokáig magzatvíz nélkül volt,utána én lázasodtam be!
A nővérek és a csecsemősök nagyon kedvesek és segítőkészek voltak,lehet,hogy már az agyukra mentem,mert mindig kérdeztem,meg segítséget kértem a szoptatáshoz,de első gyerekes anyuka vagyok!
A férjem csináltatott két csomagot,amiben csoki,kávé,tea és egy kis gümölcs volt,én az adtam!
Szerintem ennyit igazán megérdemeltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!