Laborértékekkel kapcsolatban ki kell várjam az időpontom, vagy érdemes utánaérdeklődnöm emiatt előbb?
Figyelt kérdés
36 hetes laborom eredményeinél van néhány kiugró. (Többi csak apró eltérés.)
Vérképben az alkalikus foszfatáz referenciaértéke 35-104 között van megadva, az enyém 207.
Illetve a vizeletben van leukocyta ++++
Vizeletüledékben Fehérvérsejtszám 0-4 között jó, enyém 97.
Érdemes emiatt felvennem a kapcsolatot orvossal?
(Időpontom alapjáraton 25-re lenne.)
tegnap 17:55
1/6 anonim válasza:
En a fehérje miatt felkeresném, de legalább a védőnőnél rákérdeznék. A többi nem vészes, az alkaikus nekem is 200 felett volt....nincs vele teendő...szülésig viszkettem...leukocyta...azt nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Terhesség végén már nagyon sok érték elszáll. Én mind2 terhességemnél így voltam. Kiugró értékeim voltak. Ha az megnyugtat, akkor kérjél korábbi időpontot. Végülis soha nem lehet tudni kinek mit bír el a szervezete.
3/6 anonim válasza:
Ha többi máj érték rendben van akkor az alkalikus foszfatáz az terhesség végén normális, hogy magas. (a labor hátárértékek nem terhes nőkre vannak szabva)
4/6 anonim válasza:
4 keresztes leukocyta miatt én a házidokim hívnám rendelési idejében. A fehérje első tippre kismamaként szülészorvosra bízná az ember, de ennek a 2 magas értéknek köze lesz egymáshoz, felfázás valószínű, de majd a dokid mond valamit.
5/6 anonim válasza:
*fehérvérsejt, nem fehérje, de a lényegen nem változtat, mert nem ez az egyetlen eltérés a vizeletben.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Holnap bemegyek, mert ezek mellett 1 hete fáj jobboldalon a derekam/ csípőm, menni is nehéz, sose volt ilyenem, a többi terhesség alatt se.
Eddig idegbecsípődésre gondoltam, de megijedtem, hogy esetleg vese-eredetű, és nem akarom, hogy bármi baj legyen.
(Az alkalikus foszfatázról olvastam közben ezt én is, a többi májértékem meg ugye jó. Inkább a fehérvérsejt aggasztó.)
tegnap 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!