Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukor a harmadik...

Terhességi cukor a harmadik trimeszterben?

Figyelt kérdés

Ma voltam a kötelező 30.heti ultrahangon. 31 hetes vagyok most.(34 hetesnek mérték a magzatot)

Voltam 29hetesen 4D ultrahangon ,ott a hölgy mondta ,hogy nagy baba 32hetesnek felel meg.

Nem foglalkoztam vele a párom magas,a lányom is nagy súllyal született ,gondoltam ez a baboca is majd nagy lesz.

Nem tetszett ma az ultrahangon az orvosnak,hogy jóval nagyobb a baba.

Cukrom rendben ,de beutalt jövő hétre a kórházba emiatt ,hogy nézzék a cukrom,mert szerinte ingadozik és ezért lehet nagy a baba.

A kérdésem .

Volt valakinek ilyen higy a harmadik trimeszterben volt rossz a cukra??

Én nem érzek semmi tünetet,hogy cukros lennék .

Ebből lehet baja a babának?

Előbb fog érkezni a méreteinek megfelelően vagy hagynak a 40.hétig?

#terhesség #terhességi cukor #Előbbjönneababa?
ma 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig nagyobb volt a kislanyom 2 héttel legalább. Nekem nem szóltak érte a cukrom is rendben volt.

Hamarabb jött az tény, de nem azért, mert nagyobb volt, hanem más miatt .

Ismerősömnek is végig nagyobb volt 3 héttel indítani kellett neki a szulest. Szóval nem mervado hogy mekkora a baba

ma 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
A 2. babával a 36. héten küldött el a nőgyógyász cukor profila, mivel az elsővel gdm-es voltam. Innentől szülésig napi 3x1 egység inzulin és hetente diabetológiai látogatás volt (meg 1 éjszakára be kelletz feküdnöm az elején), pedig csak 1 érték lett 8,2. Na meg indították a kiírt napon. Nekem is azt mondták hogy vagy nagy lesz vagy előbb születik - 3650g lett. Nem volt semmi tünete sem ennél, sem az előző terhesség alatt, diétát kb 2 hétig tartottam, az a féle ember vagyok aki csak pár kaját eszik meg, a többitől rosszul vagyok, szóval... Mindenki egészséges. (az első baba 3220g volt úgy rémlik)
ma 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem az első baba is nagy volt és most azt mondták lehet azért mert akkor is ez a probléma állt fent,de egyszer nem mondták ,hogy baj lenne a baba súlyával.

Most ezért lepett meg és őszintén nagyon megijedtem,nehogy baja legyen,hogy nem lett észre véve.

Az elsőt se tudtam megszulni a súlya miatt biztosan őt se fogom tudni,csak az is érdekelt,hogy ilyenkor mi van ,hagyják tovább menni 40hetig és akkor nagy baba lesz vagy megszülesztik egy bizonyos sulyig .

Ha 31 hetesen 34hetesnek felel meg akkor 34 hetesen 37hetesnek fog?!

Most fog még csak beindulni a súly gyarapodas

ma 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!