30 hetesen hasmenés?
Üdv! 30 hetes kismama vagyok, tegnap voltam a 30 hetes uh-n, minden rendben velem is és a picivel is, illetve a terhességem is problémamentes. Múltkor írt fel a doki vas tablettát, illetve d vitamint, hogy kezdjem el szedni, (bár nem áll fenn vérszegénység, nem tudom ez ilyen bevett szokás-e ilyenkor)valamint tegnap nospat, mivel mikor jött a kánikula bekeményedtem párszor...
Viszont ami most új, hogy az elmúlt 3 napban először csak lágyabb lett a székletem, nem is fordítottam rá különösebb figyelmet, tegnap este viszont már vízszerű volt 2x, ma csak 1x délután.. hasfájás nem kíséri, se hányinger, se vizesedés vérnyomás is rendben, remélem akkor a toxémia kizárva, de holnap felhívom a háziorvosom. Volt másnak is ilyen? Ha vírus akkor a babát ugye nem veszélyezteti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!