Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetesen hasmenés?

30 hetesen hasmenés?

Figyelt kérdés

Üdv! 30 hetes kismama vagyok, tegnap voltam a 30 hetes uh-n, minden rendben velem is és a picivel is, illetve a terhességem is problémamentes. Múltkor írt fel a doki vas tablettát, illetve d vitamint, hogy kezdjem el szedni, (bár nem áll fenn vérszegénység, nem tudom ez ilyen bevett szokás-e ilyenkor)valamint tegnap nospat, mivel mikor jött a kánikula bekeményedtem párszor...

Viszont ami most új, hogy az elmúlt 3 napban először csak lágyabb lett a székletem, nem is fordítottam rá különösebb figyelmet, tegnap este viszont már vízszerű volt 2x, ma csak 1x délután.. hasfájás nem kíséri, se hányinger, se vizesedés vérnyomás is rendben, remélem akkor a toxémia kizárva, de holnap felhívom a háziorvosom. Volt másnak is ilyen? Ha vírus akkor a babát ugye nem veszélyezteti?

júl. 11. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Felénk van ilyen vírus. Amíg figyelsz arra, hogy ne száradj ki, addig egyikőtökre se veszélyes, csak neked kellemetlen.
júl. 11. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
És mit kéne kezdjen vele a háziorvos?
júl. 11. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt minden normális kb. Nekem hetekig brutális székrekedésem volt, most két hete meg inkább hasmenésnek nevezném. Napi 1-2 van csak, de az folyékony és a semmiből jön az inger kb. Ugyanez volt első trimeszterben is. Fogalmam sincs mitől függ ez, de inkább ez, mint a székrekedés. A dokim szerint semmi gond ezzel, amíg csak napi 1-2 és más tünet nem kíséri.
júl. 12. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!