Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Guggoló pozícióban elvesztette...

Guggoló pozícióban elvesztettem az egyensúlyomat és fenékre huppantam, a babát azóta is érzem mozogni mint máskor, ugye nincs miért aggódnom?

Figyelt kérdés

Amikor sikerült fenékre ülnöm (ezelőtt úgy fél órával) a kicsi nem jelzett abszolút, mintha észre se vette volna mi történt, kb 10-15 centis naggaságról sikerült esnem a fenekemre. Rögtön lefeküdtem és utána kis idővel el is kezdett normálisan mozogni ahogy szokott, ugye feleslegesen aggódom? Szeretném ha hasonló helyzetet megtapasztaló anyukák válaszolnának, köszi előre is!

31 hetes kismama

okt. 25. 11:35
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A babámat azóta is érzem mozogni mint általában
okt. 25. 11:35
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne már! Légyszi.
okt. 25. 11:39
 3/22 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom, para mami se akarok lenni csak első babám és véletlenül sem akarok hogy miattam történjen esetleg valami! Azért megijedtem na.. :(
okt. 25. 11:44
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba mozog, mint rendesen, neked sincs semmi tüneted, akkor nincs miért aggódni. Lazulj egy kicsit, különben idegroncs leszel a következő 20 évben és a környezetednek is az agyára mész. Tesómnak volt olyan osztálytársa, akit nem engedtek soha kint játszani (mert megsérülhet, kullancs, stb), meg osztálykirándulásra sem (mi lesz, ha eltéved vagy elrabolják), meg is látszott a gyereken az állandó felesleges anyai aggódás nyoma és nem pozitív módon (7-8 évesek voltak ekkor).
okt. 25. 11:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy soha a budos eletben nem leteznenek tobb gyermekes csaladok, foleg kis korkulonbseggel, ha ennyi mar bajt okozza.

Mikor a nagyobbik utan kell folyamat futni, ugrani, cipelni, belekonyokol, belefejel a hasamba (veletlenul persze)…

:D

okt. 25. 11:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Más autóbalesetet él túl terhesen, te meg egy gugolásból fenékre üléstől félsz.. 🤦 attól mert terhes vagy ne hagyd, hogy elhagyjon a józan paraszti eszed.. 🙄
okt. 25. 11:53
 7/22 A kérdező kommentje:
Oké-oké vettem. Az ember ha nincs tisztában azzal hogy mekkora sokk/ütés hatására történhet baj, akkor igen is aggódik. Ez a második terhességem, az elsőt 6 hetes koromban elvesztettem úgyhogy még nem voltam ilyen előre haladott terhességben. Ezért nem vagyok tisztában ilyen dolgokkal...
okt. 25. 11:57
 8/22 A kérdező kommentje:
6 hetesen**
okt. 25. 11:57
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Józan paraszti ész.

Én 34 hetesen csúszdáztam a naggyal, vagy 15 m magasból, medencéből mertem a vizet vödörrel, kiszedtem a kert alól a geotextilt.

Ha guggolásból fenékre huppansz valószínűleg kisebb megrázkódtatás mint kocsival átmenni egy fekvőrendőrön.

Komolyan, más autóbalesetet szenved terhesen, vagy legurul a lépcsőn vagy elütik. Na ott papa, hogy ne legyen semmi baj, ennyi erővel székre ülni is veszélyes.

Józan ész.

okt. 25. 12:33
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Na de te rögtön megállapítottad, hogy a baba mozog, semmi változás, le is pihentél kicsit, mégis ezek után mi miatt akarsz aggódni? Azt érteném, ha véreznél, baba kevesebbet mozogna, valamid még mindig fájna, akkor aggódnál, de ezek után tényleg felesleges. Ha ennyiből baj lenne, kihalt volna az emberiség.
okt. 25. 12:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!