Guggoló pozícióban elvesztettem az egyensúlyomat és fenékre huppantam, a babát azóta is érzem mozogni mint máskor, ugye nincs miért aggódnom?
Amikor sikerült fenékre ülnöm (ezelőtt úgy fél órával) a kicsi nem jelzett abszolút, mintha észre se vette volna mi történt, kb 10-15 centis naggaságról sikerült esnem a fenekemre. Rögtön lefeküdtem és utána kis idővel el is kezdett normálisan mozogni ahogy szokott, ugye feleslegesen aggódom? Szeretném ha hasonló helyzetet megtapasztaló anyukák válaszolnának, köszi előre is!
31 hetes kismama
Gondolj arra, hogy soha a budos eletben nem leteznenek tobb gyermekes csaladok, foleg kis korkulonbseggel, ha ennyi mar bajt okozza.
Mikor a nagyobbik utan kell folyamat futni, ugrani, cipelni, belekonyokol, belefejel a hasamba (veletlenul persze)…
:D
Józan paraszti ész.
Én 34 hetesen csúszdáztam a naggyal, vagy 15 m magasból, medencéből mertem a vizet vödörrel, kiszedtem a kert alól a geotextilt.
Ha guggolásból fenékre huppansz valószínűleg kisebb megrázkódtatás mint kocsival átmenni egy fekvőrendőrön.
Komolyan, más autóbalesetet szenved terhesen, vagy legurul a lépcsőn vagy elütik. Na ott papa, hogy ne legyen semmi baj, ennyi erővel székre ülni is veszélyes.
Józan ész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!